Uppgradera BarTender Automation Programlicens till Enterprise

8 354,00 SEK
inkl.moms: 10 442,50 SEK
Rabatt
Artikelnummer: BTE-UA-APP
Köp denna licens för att uppgradera er programlicens från BarTender Automation till BarTender Enterprise.
OBS! denna uppgradering gäller enbart programlicensen. Skrivarlicenserna behöver uppgraderas individuellt.

Uppgradera Bartender Automation Till Bartender Enterprise

Denna licens används för att uppgradera befintliga BarTender Automation programlicenser till BarTender Enterprise. Dessa uppgraderingslicenser är huvudsakligen aktuella för de senaste utgåvorna av BarTender, BarTender 2019 & 2021. Vid behov av uppgradering av tidigare BarTender-versioner såsom BarTender 2016 och BarTender 10.1, vänligen kontakta oss för prisuppgift.

OBS! Denna uppgradering gäller endast för programlicensen. För att uppgradera hela ert etikettsystem så måste även skrivarlicenserna uppgraderas till Enterprise-utgåvan.

Med BarTender 2021 kan du skapa snygga och högkvalitativa etiketter eller plastkort snabbt och professionellt. Seagull Scientific är världsledande inom etiketttryck för Windows-datorer, och erbjuder allt du kan tänkas behöva för design och tryckning av etiketter eller kort.

Alla varianter av BarTender 2021 är extremt lätta att använda, och inbyggda guider gör arbetet ännu lättare. BarTender kommer också med över 5000 inbyggda standardmallar för olika etikettdesigner, logotyper, bilder och annat.

Enterprise är den ultimata versionen och erbjuder all funktionalitet Seagull Scientific har att erbjuda. Enterprise tillåter central kontroll över tryckningsarbeten och behandling av alla skrivare på nätverket samtidigt. Den stöder också RFID och alla typer av korttryckningsfunktioner, som t.ex. kodning av smart cards. Enterprise kommer även med alla partner-program, som t.ex. Librarian.