Datalogic Memor 10 2D BT Wi-Fi 4G NFC GMS Android

8 570,00 kr
Price with VAT: 10 712,50 kr
Discount
SKU: 944350001
Memor 10 PDA ger kraften och prestandan hos en smartphone med den användarvänliga upplevelsen av Android i en smal och kompakt enhet med en integrerad 2D-läsare och green spot teknik.
Serviceavtal

Datalogic Memor 10

video youtubeDen överlägsna prestandan för denna Android ™ full touch PDA stödjer en mängd applikationer i olika miljöer.

Memor 10 PDA ger kraften och prestandan hos en smartphone med den användarvänliga upplevelsen av Android i en smal och kompakt enhet med en integrerad 2D-läsare och green spot teknik. Den innehåller också Datalogics branschens första trådlösa laddningssystem för extremt tillförlitlig kontaktlös laddning, parad med ett 1-delat bytbart batteri för bästa driftsfördel. Memor 10 används idag av flertalet transportbolag inom europa och andra delar av världen, och även inom lager, detaljhandeln och sjukvården.

Memor 10 PDA innehåller också en modern octa-core-plattform, med Android 8.1 (Oreo) med Google Mobile Services. Dessa specifikationer ledde till godkännande av Google, som validerade Memor 10 PDA som en av de första mobila datorer som anslöt sig till deras 'Android Enterprise Recommended' -program för robusta enheter!

PDA Memor 10 finns också i en Healthcare-version som innehåller samma funktioner med en rengörbar kapsling och dedikerade tillbehör.

 pdf Produktblad