Control Units

CleanCash Typ C1
2 849,00 kr

CleanCash® Typ C1 är en Certifierad kontrollenhet som är avsedd att kopplas till 1 st PC-kassa/bolag(1St Orgnr) med kassamjukvara som uppfyller kraven i Skatteverkets förskrifter för certifierade kassaregister.

CleanCash Typ A
2 398,00 kr

Clean Cash® Typ A (Svarta boxen/Skatteverkets svarta låda) är den vanligast förekommande kontrollenheten till certifierade kassaregister i Sverige. Denna kontrollenhet passar bl.a. till våra kassaregister från Casio och Olympia och ansluts med en vanlig seriell (RS232) kabel. Kan även anslutas till PC-kassor och andra system med hjälp av kabeladapter

Sam4s Kontrollenhet
Sam4s Kontrollenhet
3 944,00 kr

Kontrollenheten.se, typ A , är en kontrollenhet som har ersatt den äldre kontrollenheten SCU-100 för Sam4s kassaregister. Ingen extern strömkälla behövs. Kontrollenheten har bl.a. journalminne. Ny ägare kan registreras 1000 gånger. Kontrollenheten.se är certifierad och godkänd enligt Skatteverkets föreskrifter.

Skattedosan Modell A
Skattedosan Modell A
2 998,00 kr

Skattedosan typ A stödjer protokollen hos de flesta certifierade kassaregister på marknaden. t.ex. CleanCash. Den kan lagra 16-32 miljoner kvitton och ny ägare kan registreras 1000 gånger. Skattedosan är certifierad och godkänd enligt Skatteverkets föreskrifter.

CleanCash Typ CF Multi-user
4 891,00 kr

CleanCash® Typ C1/F Multiuser (Frisörboxen) för upp till 150 org.nummer/bolag. Ansluts med USB 2.0 direkt till en dator eller ett kassasystem, eller till en server i nätverket. Kontrollenheten kallas för "Frisörboxen", då den är vanlig i frisörsalonger med hyrstolar, där många organisationsnummer använder samma lokal och kassasystem.

Skattedosan Modell C
Skattedosan Modell C
4 539,00 kr

Skattedosan Modell C är en liten, certifierad kontrollenhet med USB- eller RS232-anslutning (Molex), som är avsedd att kopplas till ett kassaregister som uppfyller kraven i Skatteverkets föreskrifter för certifierade kassaregister. Denna Typ C-modell är avsedd att användas som kontrollenhet för flertalet kassor/organisationsnummer.

PosPlus II Kontrollbox TYP A+C
PosPlus II Kontrollbox TYP A+C
3 594,00 kr

PosPlus II Kontrollbox TYP A PosPLUS är en certifierad liten kontrollenhet med USB eller RS-232 (Molex) anslutning.som är avsedd att kopplas till ett kassaregister som uppfyller kraven i Skatteverkets föreskrifter för certifierade kassaregister. Går vid behov att beställa inklusive specialkabel för anslutning till alla Custom kassaregister samt RCH Onda och RCH Touch Me.

Skattedosan Modell C
Skattedosan Modell C
4 539,00 kr

Skattedosan Modell C är en liten, certifierad kontrollenhet med USB- eller RS232-anslutning (Molex), som är avsedd att kopplas till ett kassaregister som uppfyller kraven i Skatteverkets föreskrifter för certifierade kassaregister. Denna Typ C-modell är avsedd att användas som kontrollenhet för flertalet kassor/organisationsnummer.

WestInt A 1.05 USB
3 594,00 kr

WestInt A105 har blivit uppgraderad med både större minne och snabbare processor.
Den kan lagra 16-32 miljoner kvitton och ny ägare kan registreras 1000 gånger. WestInt protokollet med Skattedosan är certifierad och godkänd enligt Skatteverkets föreskrifter.

WestInt C 2.02 USB
3 594,00 kr

BMC Etax har blivit uppgraderad med både större minne och snabbare processor.
Den kan lagra 16-32 miljoner kvitton och ny ägare kan registreras 1000 gånger. BMC protokollet med Skattedosan är certifierad och godkänd enligt Skatteverkets föreskrifter.

CleanCash Typ C 5st Kassa
5 998,00 kr

CleanCash® MultiUser är en Certifierad kontrollenhet som är avsedd att kopplas till nätverk av upp till 5 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara som uppfyller kraven i Skatteverkets förskrifter för certifierade kassaregister. CleanCash® MultiUser samt upp till totalt 5 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara utgör då upp till 5 st certifierade kassaplatser.

CleanCash Typ C 10st Kassa
11 339,00 kr

CleanCash® MultiUser är en Certifierad kontrollenhet som är avsedd att kopplas till nätverk av upp till 10 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara som uppfyller kraven i Skatteverkets förskrifter för certifierade kassaregister. CleanCash® MultiUser samt upp till totalt 10 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara utgör då upp till 10 st certifierade kassaplatser.

CleanCash Typ C 20 - 30st Kassa
16 998,00 kr

CleanCash® MultiUser är en Certifierad kontrollenhet som är avsedd att kopplas till nätverk av upp till 20 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara som uppfyller kraven i Skatteverkets förskrifter för certifierade kassaregister. CleanCash® MultiUser samt upp till totalt 20 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara utgör då upp till 20 st certifierade kassaplatser.

CleanCash Typ C 30 - 40st Kassa
24 793,00 kr

CleanCash® MultiUser är en Certifierad kontrollenhet som är avsedd att kopplas till nätverk av upp till 30 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara som uppfyller kraven i Skatteverkets förskrifter för certifierade kassaregister. CleanCash® MultiUser samt upp till totalt 30 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara utgör då upp till 30 st certifierade kassaplatser.

CleanCash Typ C 40 - 50st Kassa
30 593,00 kr

CleanCash® MultiUser är en Certifierad kontrollenhet som är avsedd att kopplas till nätverk av upp till 40 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara som uppfyller kraven i Skatteverkets förskrifter för certifierade kassaregister. CleanCash® MultiUser samt upp till totalt 40 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara utgör då upp till 40 st certifierade kassaplatser.

CleanCash Typ C 50st Kassa
31 947,00 kr

CleanCash® MultiUser är en Certifierad kontrollenhet som är avsedd att kopplas till nätverk av upp till 50 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara som uppfyller kraven i Skatteverkets förskrifter för certifierade kassaregister. CleanCash® MultiUser samt upp till totalt 50 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara utgör då upp till 50 st certifierade kassaplatser.

CleanCash Typ C 50 - 60st Kassa
40 295,00 kr

CleanCash® MultiUser är en Certifierad kontrollenhet som är avsedd att kopplas till nätverk av upp till 60 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara som uppfyller kraven i Skatteverkets förskrifter för certifierade kassaregister. CleanCash® MultiUser samt upp till totalt 60 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara utgör då upp till 60 st certifierade kassaplatser.

CleanCash Typ C 100st Kassa
59 888,00 kr

CleanCash® MultiUser är en Certifierad kontrollenhet som är avsedd att kopplas till nätverk av upp till 100 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara som uppfyller kraven i Skatteverkets förskrifter för certifierade kassaregister. CleanCash® MultiUser samt upp till totalt 100 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara utgör då upp till 100 st certifierade kassaplatser.

CleanCash Typ C 150st Kassa
81 999,00 kr

CleanCash® MultiUser är en Certifierad kontrollenhet som är avsedd att kopplas till nätverk av upp till 150 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara som uppfyller kraven i Skatteverkets förskrifter för certifierade kassaregister. CleanCash® MultiUser samt upp till totalt 150 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara utgör då upp till 150 st certifierade kassaplatser.

Control Units

A control unit, sometimes referred to as "Tax Agency's black box" or black box, is a requirement of the Swedish Tax Agency for use in certified cash registers. A control unit must be connected to all cash registers used for cash sales in Sweden (both card and cash payment), and different control units fit into different cash registers. All cash registers from Enetto come as standard with a control unit. Do you have questions about which controller you need for your cash register? Contact us and we will help you!

There are two types of control units: 
Type: A is a single box for one company. Type: C is made for multiple cash registers and/or companies. on a network or in a server. The control unit is available with serial (RS232) connection, but requires an external power supply or with a USB connection that requires no additional power adapter.