Matrisskrivare

Star SP712MC, parallell, avrivningskant
Star SP712MC, parallell, avrivningskant
2 670,00 kr

Perfekt om du behöver skriva ut beställningar till kockarna i köket. Den robusta punktmatrisskrivaren för iPad POS är konstruerad för att användas i varma och fuktiga köksmiljöer. Punktmatrisskrivare används ofta i miljöer där fett och värme inverkar negativt på termiska utskrifter. Skrivaren ansluts till din router via ett Ethernet-gränssnitt och är ett utmärkt val för dig som behöver kunna skriva ut stora volymer med hög hastighet.

Star SP298MD42-G
Star SP298MD42-G
2 936,00 kr

Snabba, pålitliga och kostnadseffektiva matrisanslagsskrivare för blanketter.
Idealisk för utskrift av företagsspecifika förtryckta kvitton/blanketter med flera delar.
Typiska användningsområden är på hotell, restauranger, POS och apotek

Star SP712MC, parallell, avrivningskant
Star SP712MC, parallell, avrivningskant
1 992,00 kr

Perfekt om du behöver skriva ut beställningar till kockarna i köket. Tänk dig en matrisskrivare som har alla funktioner som vanligtvis bara är förknippade med termoskrivare. Samt några av funktionerna som enbart finns hos Star Micronics uppskattade TSP100-skrivare. Då har du kvittoskrivaren Star SP700 serien.

Epson TM U295P
Epson TM U295P
3 044,00 kr

Epson TM-U295 är en av de minsta nota- och blankettskrivarna och har under många år etablerats på marknaden som en pålitlig och hållbar produkt. Den kompakta skrivaren bearbetar enstaka pappersark som notor, checkar, kvitton för verksamheter som vill printa läkemedelsrecept, bankutdrag, och andra papper på enskilda blad. Två uttag för kassalådor.

Epson TM-U220
Epson TM-U220
2 092,00 kr

Epson TM-U220 är den nya medlemmen i Epsons marknadsledande U200-serie av köksskrivare. Den nya utgåvan kan levereras med automatisk sax, och kan monteras på väggen vid behov. Skrivaren kommer även med minne för grafisk logotyp vilket möjliggör individuell design av kvitto. Finns att välja med seriell (RS232), USB, ethernet (LAN) eller WiFi.

Epson TM-U590
5 792,00 kr

Denna snabba bred nota skrivare är extremt mångsidig och kan hantera ett brett spektrum av notor, checkar och fakturaapplikationer, samt fler delade notor (fyra kopior) upp till 88 kolumner i bredd.

Citizen CBM-910II
1 992,00 kr

The CBM910II is one of the smallest POS printers available. Fitting into the palm of your hand, this proven and reliable serial dot matrix printer is ideal for bankcard, POS and coin counting applications. Built for a long trouble-free life, with a MCBF

Matrisskrivare används ofta som köksskrivare eller när man behöver tvåfärgsutskrift (svart/röd) på kvittot men även som notaskrivare och blankettskrivare m.m.