Seagull Bartender

Seagull BarTender 10.1 Professional 1-PC
Seagull BarTender 10.1 Professional 1-PC
4 794,00 kr

Skapa Professional Edition Intelligent TemplatesTM för intuitiv och kraftfull design Läs data från CSV-filer, databaser och Excel. Sök enkelt och välj poster för utskrift Koda RFID-etiketter och smarta kort
Inkl . 12 månaders standard underhåll och support,
Hundratals etikettmallar och industrisymboler, Unicode-support, RFID-stöd, utökade dataåtkomstfunktioner, standardintegration för ytterligare applikationer, med streckkoder med koppling till databasintegration och andra funktioner för dataåtkomst.

BarTender Automation 3 printer
BarTender Automation 3 printer
9 266,00 kr

Skapa och automatisera
Automation Edition har alla Professional funktioner, plus:Skriv ut automatiskt från alla operativsystem, system eller enheter som svar på datatransaktioner och SDK-förfrågningar
Säkra utskriftsmiljön med användar- och grupproller
Inkl . 12 månaders standard underhåll och support,
Övervaka levande utskriftsstatus och se detaljerad historia av systemanvändningen BarTender Automation. Etikett och streckkodsprogram för att skriva ut avancerade etiketter med streckkoder med koppling till databaser och integration med andra program. Programmet har också stöd för utskrift av RFID-taggar. Automation-versionen erbjuder ännu mer funktioner än Basic och Professional. Bland annat stöder BarTender Automation funktioner som tillåter andra program att kontrollera och utnyttja BarTender automatiskt, för maximal effektivitet.

Bartender 2016 Enterprise Automation 5-Printer Edition
19 609,00 kr

Skapa, automatisera och hantera
Enterprise Edition Alla automationsfunktioner, plus: Skriv ut från någon iOS- eller Android-enhet Skriv ut automatiskt som svar på webbtjänst API eller TCP / IP-kommunikation Integrera med SAP och Oracle Dra nytta av centraliserad systemhantering, webbläsarfärdig utskrift, centraliserad malllagring med revisionskontroll, elektroniskt signaturstöd, fullständig SDK-kontroll, smartkortkodning och mer.
Inkl . 12 månaders standard underhåll och support,
Enterprise versionen har de mest kraftfulla funktionerna för programintegrering och tillåter ett obegränsat antal nätverksanvändare med licenser baserat på antalet skrivare.

Bartender-pro-printer-license
1 979,00 kr

Skrivarlicens till Seagull BarTender 2019 Professional.

OBS! Programlicens till BarTender 2019 Professional krävs för att denna produkt ska fungera.

Seagull BarTender levereras alltid i den senaste versionen, d.v.s den version som aktuell vid köptillfället.

För en detaljerad lista över skillnaderna mellan de olika BarTender-versionerna, klicka här: Detaljöversikt för olika BarTender-versioner

BarTender Basic Edition
Erbjuder etikettdesign, inkluderar: text, grafik, streckkod, etikettdata via tangentbord och skanner (inga anslutningar till externa datakällor). Har de flesta kortutskriftsfunktioner, men kodar bara magnetremsor. Basic Edition Inkluderar applikationen Print Station.

BarTender Professional Edition
Har BarTenders samtliga kraftfulla etikettdesignfunktioner. Inklusive tillgång till data för nätverksdatabaser (med OLE DB och ODBC) samt kalkylblad och textfiler. Stöder RFID-taggar och etiketter. Inkluderar alla kortutskriftsfunktioner, men kodar bara magnetremsor. Inkluderar två applikationer: Batch Maker och Print Station.

BarTender Automation Edition
BarTenders mest kraftfulla verktyg för etikettdesign plus integrerade standardfunktioner för automatisk styrning av andra program. Stöder RFID-taggar och etiketter. Inkluderar alla kortutskriftsfunktioner, men kodar endast magnetremsor. Innehåller de flesta anhängande applikationer (utom Librarian), men inte alla funktioner. Printer Maestro hanterar nätverksskrivare för den lokala datorn men registrerar inte etikettförbrukning. Job logging, History Explorer och Reprint har endast support för lokal databas.

BarTender Enterprise Automation Edition
Den mest kraftfulla BarTender versionen, med avancerade serverfunktioner för centraliserad utskrift och administration. De mest avancerade funktionerna för integration, inkluderar SAP och Oracle. Stöd för RFID och utskrift på plastkort och Smarta kort med kodningsfunktioner. Innehåller alla funktioner i alla åtta ingående applikationerna, inklusive Librarian och den mest avancerade versionen av Security Center. I Printer Maestro ingår spårning av använd förbrukning.
Skriv ut från någon iOS- eller Android-enhet med BarTender Print Portal App.


Flytta programmet till en annan dator (gäller ej nätverksversionen)
Licenshanteringen fungerar så att man avaktiverar licens nummret på den dator som programmet är installerat på innan man aktiverar på den nya PC:n.
Det går även att köpa med en USB-dongle i stället för att använda licensnummer.
Upgradera Bartender från äldre version 

Uppgradera Bartender från en version till en annan

Uppgradera Bartender med fler skrivare

kontakta säljare 08-7559535

Klicka här kan du ladda ner Seagull Bartender demo som fungerar fullt ut i 30 dagar