Transportetiketter

Intermec Etikett 104x74mm TC
123,00 kr

Bredd: 104 mm
Höjd:: 74 mm
Hylsa: 40 mm
Ytterdiameter: 96 mm
Etiketter per rulle: 500 st
Etikettrulle med transportetiketter, anpassad för etikettskrivare. Passar bl.a. Zebra GK420d. Passar Bl.a. DHL,DSV, Pacsoft, Postnord, etc

Transportetiketter, fraktetiketter och packsedlar

Fraktetiketter STE på rulle, vikark och A4-ark. Olika typer av transportetiketter som passar till DHL, Posten, PacSoft, Schenker, DSV m.fl. Direkttermo (termo) värmekänsligt etikettmaterial för etikettskrivare utan färgband samt A4-ark för vanliga laser & bläckstråleskrivare.

Transportetiketterna och fraktetiketterna kan köpas per stycke eller i hel kartong. Vi erbjuder också packsedelkuvert, där du stoppar följesedlar eller leveransinformation och klistrar fast på paketet. kontakta oss om du är osäker vilken etikett eller packsedel som du kan tänkas behöva.

Välj rätt transportetiketter eller fraktetiketter

Det är ingen skillnad mellan en transportetikett och en fraktetikett. Båda är till för att vara en billig och med tillräckligt slitsam etikett som ska tåla viss fukt och slitage under leverans. När du ska välja rätt etikett är det två viktiga saker att tänka på.

  1. Vilken modell det är på skrivaren
  2. Vilket fraktbolag du skickar med

När du har båda svaren är det enkelt att hitta passande transportetiketter och fraktetiketter. 

Transportetikett efter skrivarmodell

Din skrivare är antingen en laserskrivare eller en termoskrivare om du använder transportetiketter. En laserskrivare använder A4 ark där fraktetiketten är ett papper utan klister med perforering, alternativt är det ett A4 med klister på baksidan och arket är delat i två eller fyra delar.

Är din skrivare en termoskrivare finns det transportetiketter med en viss bredd och höjd som ditt fraktbolag tagit fram som rekommendation. Där finns det både etiketter på rulle och falsade etiketter att välja mellan.