Zebra Designer

Zebra Designer PRO v2(På Svenska)
2 095,00 kr

ZebraDesigner Pro är ett enkelt streckkodsprogram för att skapa streckkoder och etiketter till Zebras etikettskrivare.
I streckkodsprogrammet kan ni enkelt göra egna streckkoder och designa era egna etiketter med mångsidiga och smarta funktioner som gör att du kan utnyttja dina Zebra-skrivare till deras fulla potential. Erbjuder bl.a. stöd för RFID, variabler, formler, databasintegration, mm.

ZebraDesigner for MYSAP 2(På Svenska)
4 295,00 kr

ZebraDesigner ™ för mySAP ™ Business Suite v2 Med nyligen förbättrade ZebraDesigner ™ för mySAP ™ Business Suite v2 Label Design Software, kan du enkelt utforma och ändra etikettformat i ett användarvänligt grafiskt gränssnitt-och skriva ut direkt från S

ZebraDesigner for XML v2 (På Svenska)
4 295,00 kr

ZebraDesigner för XML v2 erbjuder både etiketten design och skrivare konfigurationsverktyg som möjliggör utskrift på XML-aktiverad skrivare. Den senaste versionen erbjuder många uppdateringar och lagt funktioner, som expanderade RFID

ZEBRA Etikettprogram
Etikettprogram är de program som används på din PC för att hantera och designa de etiketter som sedan skrivs ut på din etikettskrivare.

Beroende på behov kan kraven på etikettprogrammens funktionalitet variera. Varje etikettprogram har sitt eget gränssnitt och sina egna funktioner, och det kan i många fall vara svårt att avgöra vad som är bäst för just dig.

Prisnivåerna avgör i många fall kompetensen hos de olika versionerna, och för stora verksamheter där kraven på automatisering och nätverks- och databasintegration är höga så stiger priserna. För mindre verksamheter där enbart basbehovet på enkel etikettdesign och streckkodshantering behöver uppfyllas är priserna mycket lägre.

Har du funderingar över vilka funktioner du kan tänkas behöva för din verksamhet? Kontakta oss så hjälper vi dig.