Epson TM-T88VII USB Ethernet (LAN) ePOS Vit

Artikelnummer: C31CJ57151
TM-T88VII är Epsons nya sortiment med högpresterande kvittoskrivare. Den erbjuder flera olika förbättringar i design, anslutning och användbarhet för att göra användarupplevelsen ännu smidigare. Utskriftshastighet på hela 500mm/sek
Produktvarianter
Startpaket
Denna produkt har utgått ur sortimentet

Epson TM-T88VII Serien

TM-T88VII är Epsons nya sortiment med högpresterande kvittoskrivare. Den erbjuder flera olika förbättringar i design, anslutning och användbarhet för att göra användarupplevelsen ännu smidigare. Undvik driftstopp genom att välja en beprövad, tillförlitlig maskinvara från marknadsledaren1. Höga utskriftshastigheter på 500 mm/s och högkvalitativa, läsbara kvitton garanterar nöjda kunder.

Bakåtkompatibel

TM-T88VII är helt kompatibel med den befintliga programvaran T88V och T88VI, vilket eliminerar förändring av verksamhetens infrastruktur och förknippade höga kostnader. Skrivaren har dessutom samma format som tidigare modeller och kan användas på samma diskar/kassor i butiken.

Miljömedveten

TM-T88VII har minskad miljöpåverkan, lägre ljudnivå, lägre energiförbrukning och ett mindre, mer effektiv nätaggregat. Skrivaren är kompatibel med mer miljövänligt, fenolfritt papper.