Seagull Bartender

Seagull BarTender 10.1 Professional 1-PC
Seagull BarTender 10.1 Professional 1-PC
Seagull Bartender
4 794,00 kr
BarTender Automation 3 printer
BarTender Automation 3 printer
Seagull Bartender
9 266,00 kr
Bartender 2016 Enterprise Automation 5-Printer Edition
Seagull Bartender
19 609,00 kr
Bartender-pro-printer-license
Seagull Bartender
1 979,00 kr

Seagull BarTender levereras alltid i den senaste versionen, d.v.s den version som aktuell vid köptillfället.

För en detaljerad lista över skillnaderna mellan de olika BarTender-versionerna, klicka här: Detaljöversikt för olika BarTender-versioner

BarTender Basic Edition
Erbjuder etikettdesign, inkluderar: text, grafik, streckkod, etikettdata via tangentbord och skanner (inga anslutningar till externa datakällor). Har de flesta kortutskriftsfunktioner, men kodar bara magnetremsor. Basic Edition Inkluderar applikationen Print Station.

BarTender Professional Edition
Har BarTenders samtliga kraftfulla etikettdesignfunktioner. Inklusive tillgång till data för nätverksdatabaser (med OLE DB och ODBC) samt kalkylblad och textfiler. Stöder RFID-taggar och etiketter. Inkluderar alla kortutskriftsfunktioner, men kodar bara magnetremsor. Inkluderar två applikationer: Batch Maker och Print Station.

BarTender Automation Edition
BarTenders mest kraftfulla verktyg för etikettdesign plus integrerade standardfunktioner för automatisk styrning av andra program. Stöder RFID-taggar och etiketter. Inkluderar alla kortutskriftsfunktioner, men kodar endast magnetremsor. Innehåller de flesta anhängande applikationer (utom Librarian), men inte alla funktioner. Printer Maestro hanterar nätverksskrivare för den lokala datorn men registrerar inte etikettförbrukning. Job logging, History Explorer och Reprint har endast support för lokal databas.

BarTender Enterprise Automation Edition
Den mest kraftfulla BarTender versionen, med avancerade serverfunktioner för centraliserad utskrift och administration. De mest avancerade funktionerna för integration, inkluderar SAP och Oracle. Stöd för RFID och utskrift på plastkort och Smarta kort med kodningsfunktioner. Innehåller alla funktioner i alla åtta ingående applikationerna, inklusive Librarian och den mest avancerade versionen av Security Center. I Printer Maestro ingår spårning av använd förbrukning.
Skriv ut från någon iOS- eller Android-enhet med BarTender Print Portal App.


Flytta programmet till en annan dator (gäller ej nätverksversionen)
Licenshanteringen fungerar så att man avaktiverar licens nummret på den dator som programmet är installerat på innan man aktiverar på den nya PC:n.
Det går även att köpa med en USB-dongle i stället för att använda licensnummer.
Upgradera Bartender från äldre version 

Uppgradera Bartender från en version till en annan

Uppgradera Bartender med fler skrivare

kontakta säljare 08-7559535

Klicka här kan du ladda ner Seagull Bartender demo som fungerar fullt ut i 30 dagar