Beställ i webbutiken och hämta välkända högkvalitativa produkter till bland Sveriges bästa priser, vi har alla standard produkter på lager. För att vara säkert på att just din produkt finns i butiken när du kommer så lägger du din order och väljer Hämta själv Hämta Själv (Hämtbutik Täby 0kr) då slipper du fraktkostnader och är  välkommen till vår Butik i TÄBY (stockholm)  för att hämta dina varor eller för att köpa demo-ex till nedsatta priser.
Innan du hämtar ut ditt paket i Täby, är det viktigt att du först mottagit ett mejl som bekräftar att ditt paket finns klart för avhämtning. Din order går igenom en process och plockas ihop under olika tider av dygnet. Du får en leveransbekräftelse skickad till din mejladress när din order är klar för att hämtas. Därefter har du 14 dagar på dig att hämta ut ditt paket.

Tänk på att du eller ditt bud skall kunna uppvisa legitimation och ordernummer vid hämtningen. Om någon annan hämtar ut ditt paket måste personen visa upp din legitimation. Vi reserverar oss för eventuella lagerdifferenser och vi hanterar både kontanter och kortbetalning via VISA eller Mastercard.

Vår uthämtning ligger på Enhagsslingan 1B, TÄBY. Du tar dig enkelt hit med bil och resan tar cirka 14 minuter från centrala Stockholm.
Vi har kundparkeringar vid ingången och det finns närliggande busshållplats.

Öppettider för uthämtningen:

Måndag till fredag kl. 09.00 – 17.00
Lunch stängt             12.00-13.00

Lördag: Stängt
Söndag: Stängt
Helgdag: Stängt

Adress

Enhagsslingan 1B
187 40 TÄBY

 Hitta hit