Socket QX Bordsstativ

1 394,00 SEK
inkl.moms: 1 742,50 SEK
Rabatt
Artikelnummer: AC4159-1956
Bordsstativ för CHS serie 7
Byggd lätt och manövrerbar, är Socket Mobile QX Stand utformad för att förbli säker på vilken plan yta som helst där du behöver maximera streckkodsskanningseffektivitet och produktivitet.
*** OBS! Endast stativ, ej scanner ***

Bordsstativ för för CHS serie 7

 

Byggd lätt och manövrerbar, är Socket Mobile QX Stand utformad för att förbli säker på vilken plan yta som helst där du behöver maximera streckkodsskanningseffektivitet och produktivitet.

Bra teknik kan vara oerhört komplex ... men bra teknik gör sakerna enklare. CHS Series 7 Streckkodsläsare är inte bara mobila, lätta och eleganta - de är "NU" Grab & Go med 7Qi / 7Xi (2D Streckkodsläsare).

CHS 7Qi eller 7Xi med QX-stativet kommer med extra intelligens som låter dig dra full nytta av en grip och gå funktion för snabba miljöer. Du kan gå från skanning manuellt eller skanna med QX-stativet på några sekunder med 7Qi eller 7Xi.

Fördelar med QX Stand + CHS 7Qi och 7Xi tillsammans:

    Stödjer mobilkuponger - Kunderna kan skanna sina mobilkuponger för att lösa in varor eller presentera elektroniska kuponger och biljetter genom att skicka sina mobila enheter under streckkodsläsaren.
    
Snabblåsning - QX Stands snabbkopplingsmekanism underlättar en sömlös övergång mellan stativläge och mobilläge
    
Kunderna håller kontroll över sina enheter - QX Stand gör det möjligt för kunder att säkert skanna mobilkuponger utan att avstå från kontrollen över sina mobila enheter.
    
Laddning - QX-stativet innehåller kontakter som är utformade för att matcha laddstiften för CHS Series 7-skannrar, så att skannern laddas och körs under nätström när den monteras i QX-stativet. En LED indikerar strömanslutning.
    
Elegant och funktionell - QX Stands design var noga utvald för att matcha CHS Series 7-skannerns stil med form och funktion.
    
Stationär med en vridning - QX Stativets dockningsbåge är monterad med hjälp av en gimbal och uttag för att möjliggöra 360 graders rotation och 3D-lutning.
    
Smart SDK - Med SDK kan din App konfigurera CHS Series 7-skannern för att generera en bra skanningslampa, pipton eller vibrationsindikering när den är monterad i QX-stativet och med en annan bra skanningskonfiguration när skannern är borta. Mobil / i din hand. För 7Qi och 7Xi kan din app också konfigurera obevakat läge.

Inkluderade artiklar:

    QX Stativ i tre delar (hållare, bas, stam), mindre montering krävs
    
1A nätadapter
    
2m USB laddkabel.

pdf SOCKET QX Stand for CHS 7 Series Barcode Scanners

Mått:

     Laddningsstativ Höjd: 8,75 tum (222 mm)

     Laddningsbredd: 1,80 tum (46 mm)
     Laddningslängd: 5,5 tum (140 mm)

     Basdiameter: 5,75 tum (146 mm)

Vikt:

     Utan skanner och nätaggregat: 16 oz (454 g)

     Med scanner och utan nätaggregat: 17,6 oz (500 g)

Antimikrobiell standarder:

     JIS Z2801: 2000 Test: 2,49 på MRSA 6.07 om det rengörs med Sani-Cloth Plus trasa

     Biosafe HM4100, EPA # 83019-1