Stativ för surfplatta vertikalt eller horinsontellt Star mUnite POS

1 997,00 SEK
inkl.moms: 2 496,25 SEK
Rabatt
Artikelnummer: Star1s
Stars egna POS kassastativ mUnite POS är en utmärkt lösning som passar för nästan alla surfplattor på marknaden och som dessutom erbjuder en plats att ställa kvittoskrivaren på.
Färgval

Kassa system stativ för surfplatta, Star mUnite POS

mUnite EZ POS Stativ för bordsdatorskärm i mUnite tablettställ Stars mUnite bordsstativ för bordsdatorer erbjuder en utmärkt lösning för att minska onödig röra och förbättra utseendet på ditt kassasystem (POS). Bland de många tillgängliga alternativen är mUnite EZ POS-ställ ett populärt val som hjälper till att hålla ledningar organiserade och utanför kassadisken, vilket resulterar i ett elegant och attraktivt utseende för kunderna. Med möjligheten att luta och vinkla skärmen horinsontellt eller vertikalt till en önskad vinkel, erbjuder den stabilitet och stil för att hålla dina värdesaker säkra. EZ POS-stativet är kompatibelt med en rad Star-skrivare, inklusive TSP100- och mC-Print-seriens kvittoskrivare, vilket gör att företagare kan effektivisera sina POS och förbättra sina varumärken. Alla mUnite-stativ är en del av Star Micronics mCollection®-serie och följer med en rad kassalådor, vågar, kringutrustning och tablettskåp, inklusive Universal mEnclosure. *Surfplatta, skrivare och hölje ingår ej

Stars innovativa stativ mUnite POS fungerar med nästan alla surfplattor på marknaden och gör det möjligt att låsa fast sin surfplatta på kassadisken i ett stabilit och pålitligt stativ. Stativet har även plats för att placera kvittoskrivaren bredvid sin surfplatta.
Surfplattan kan monteras horinsontellt eller vertikalt beroende på behov, och kan vinklas över till kundens sida.

Stativet har ett lås med en nyckel som gör att surfplattan är säkrad mot stöldförsök.
Unik design gör det möjligt att använda stativet med nästan alla surfplattor på marknaden, t.ex. Windows-tablets, Android-surfplattor, iPad, iPad Air och iPad Pro 12,9". Detta innebär att du inte behöver byta fästplatta när ni byter ut era surfplattor i butiken. Går att välja i vit eller svart färg.

Kompatibla storlekar:

Minsta storlek: 136x121x8 mm eller tunnare surfplattor på minst 142x124x5 mm

Största storlek: 216x165x8 mm eller tunnare surfplattor på 222x169x5 mm