Hela systemet är uppbyggt för att förenkla och effektivisera all kassahantering.
Utbildning och tid vid kassan minimeras. Touchskärmen skräddarsys enligt era önskemål.
enetto anpassar systemet till ert arbetssätt istället för att ni ska behöva anpassa er.

detaljhandel
DETALJHANDEL

iPoz Detaljandel är anpassad för den lilla butiken och för att uppfylla skatteverkets regler. Den är prismässigt ett starkt alternativ om man vill ha en PC baserad kassalösning.


 

Café och Restaurang
CAFÉ / RESTAURANG / BAR

iPoz ger dig möjlighet att bygga upp en komplett och lättöverskådlig bordskarta. Ett effektivt och enkelt system för splitt, flytt och att återta notor. Hovmästaren har hela tiden översikt var gästen befinner sig i beställningen. Vår egen hårdvara är självklart spillsäker.

 

´  

Livs och Tobaksaffär
TOBAK & LIVS

I enkelhet, snabbhet och driftsäkerhet hör vi till de bästa. Hantering av kontokort och kontanter kräver bara en knapptryckning. Upp till 70 knappar på skärmsidan som anpassar sig automatiskt i storlek.

 

Industri och Lager
 

INDUSTRI & LAGER

iPoz industri & lager har ett menystyrt lagersystem systemet är ett nätverksanpassat system och inventering sker med Android och en scanner. Avläsning sker vid nattkörningen och ger ett saldo ända ner på artikelnivå.

 

   
 elo wallaby
 ipoz
Huvudmeny
 ipoz
 Kassan
 ipoz
 Statistik
 ipoz
 Bokföring
 
 
 

BUTIKSKEDJA

Med iPoz Kedja kan du integrera flera Butiker eller restauranger i samma system. Verksamheten lever sitt eget liv och huvudkontoret läser in all data från dem. På HK kan man sedan ta fram statistik och göra ekonomiska utvärderingar. samt jämföra flera butiker eller restauranger med varandra.

HOTELLKOPPLING

iPoz har en smart och enkel lösning vid hotellkopplingar. Restaurangnotorna skickas enkelt över till hotellrummen. Idag finns kopplingar till väletablerade leverantörer av hotell- och bokningssystem. Vi undersöker alltid nya möjligheter med kopplingar till andra system när detta efterfrågas.

EXPORT

I iPoz kan du skapar en fil med försäljningshistorik enligt SIE4i-standarden, denna kan läsas in i de vanligaste bokföringsprogram som finns på den svenska marknaden.

BACK OFFICE

I iPoz finns alla rapporter tillgängliga i realtid, både på kontoret och i hemmet. Systemet skräddarsyr rapporterna så som ni vill ha dem. Kvitton, transaktioner och kortdragningar sparas i systemet vilket gör att man enkelt kan ta fram underlag för notor och fakturor.

STAMGÄSTER / VIP-KORT

iPoz har ett integrerat stamgästsystem. Detta kan användas för att ge rabatter eller för att ladda ett kort med pengar. Systemet kan lagra bilder på stamgästerna och ansluta en webbkamera direkt till kassan. Ni kan även få statistik över all stamgästförsäljning eftersom allt lagras i systemet. Är ni en större kedja eller har flera olika försäljningsställen löser vi givetvis det.

PERSONALKONTROLL

iPoz ger möjlighet att se personalens försäljning i realtid. Personliga kort gör det möjligt att följa försäljningen hos respektive anställd på ett enkelt sätt. Det finns också möjlighet att utöka systemet med en personalliggare. På så sätt kan man enkelt se vem som arbetar när och hur länge. Vi kopplar också till tid- och lönesystem.

Android APP

Med iPoz blir er platta eller telefon en egen kassa där ni kan ta beställningar och betalningar direkt vid bordet.

KÖKSSYSTEM

Med iPoz kökssystem ersätter du de klassiska skrivarna i köket med skärmar. Skärmarna kan styra allt från tempot i köket till kommunikation med gästerna via skärmar i matsalen eller som pushnotiser i mobilen.

MOBILE ORDER

Nu kan ni låta era gäster beställa och betala direkt ifrån sin telefon.
När beställningen är gjord skickas den till köksskärmar eller printers i köket och när ordern är klar får gästen information att ordern är klar, antingen via en pushnotifikation i telefonen eller att ordern visas på en skärm i matsalen.
Vill man att kyparen bär ut ordern fungerar det givetvis utmärkt, appen anpassas helt efter hur ni vill arbeta.

LAGERSYSTEM

iPoz har ett menystyrt lagersystem systemet är ett nätverksanpassat system och inventering sker med Android och en scanner. Avläsning sker vid nattkörningen och ger ett saldo ända ner på artikelnivå vare sig du arbetar med recept på drinkar, mat etc. eller ej.