Tips För tekniska problem att handla i webbutiken klicka här

Det är mycket enkelt och bekvämt att handla i vår webbutik och man behöver inte logga in eller skapa ett konto.
(Vill man skapa ett konto klickar man högst upp på sidan "Ny kund" och sen "Registrera nu")

alt
Handla

Klicka på knappen Lägg i kundvagn vid den vara som du valt, så läggs den i kundvagnen. Vill du ändra på innehållet i kundvagnen klickar du på Kundvagn. Du kan men behöver inte registrera dig för att handla i butiken.
alt
alt
  alt
Välj fraktsätt
och betalsätt
enetto samarbetar med Postnord och levererar inom hela Europa.
Välj mellan kortbetalning via Dibs eller faktura via Svea eller Klarna.
Klicka här för att se våra förmånliga fraktpriser.
alt
alt
  alt
Godkänn

När du har godkänt din order får du en bekräftelse via e-post. Beställningen är dock inte klar ännu utan blir fullbordad i nästa steg då betalningen slutförs.
alt
alt
  alt
Betalning/slutförande av order

enetto använder sig endast av beprövade och säkra betalningsalternativ som sker via en krypterad uppkoppling. När betalning slutförts är din order klar.
alt
alt