Tips För tekniska problem att handla i webbutiken klicka här

Det är mycket enkelt och bekvämt att handla i vår webbutik och man behöver inte logga in eller skapa ett konto.
(Vill man ändå skapa ett konto klickar man högst upp på sidan "Mina sidor" och sen "Registrera nu")

alt
Handla

Klicka på knappen "lägg i kundvagn" vid den vara som du valt, så läggs den i kundvagnen, klicka på "visa kundvagn" för att gå direkt till kassan eller på "fortsätt handla" för att lägga till fler produkter.
alt
alt
  alt
Välj fraktsätt
(väljs automatiskt om det bara finns ett)
enetto samarbetar med Postnord, UPS och DHL och levererar inom hela Europa till mycket förmånliga fraktpriser. Välj mellan tillgängliga leveransadresser eller lägg till en ny adress med Bank-ID.
alt
alt
  alt
Betalning / Checkout
Välj mellan en mängd säkra betalningsalternativ som alltid sker via en krypterad anslutning. Om faktura inte visas i kassan tänk på att kreditgränsen är 50.000 SEK, i annat fall kontakta Payson på tel: 08-470 94 00 för att ta reda på varför. Det går även att byta betalsätt till Klarna i kassan.
alt
alt
  alt
Klart!
När du har godkänt och betalat din order får du en bekräftelse via e-post. Om du inte hittar mejlet, kolla i spam/skräp mappen. Om leveransen sker med Postnord kommer även ett mejl med spårningsnummer när beställningen skickas.
alt
alt