Sedel/Mynt räknare

Olympia NC 450
Olympia NC 450
1 925,00 SEK

Standard sedelräknare tar alla svenska sedlar samt alla valutor med UV- och MG kontroll (magnet-kontroll),.
Inbyggd äkthetskontroll UV, MG. Buntning, kontroll av dubbla och halva sedlar, samt automatisk start, stopp och nollställning.
1 000 sedlar per minut

(cirkapris i handeln 4900:-)

md1784
393,00 SEK

Sedeldetektor med UV lampa (2x6Watt), fungerar med samtliga valutor. kontrollerar sedlar, checkar och kontokort m.m med UV-ljus. Fungerar även i starkt dagsljus.

(cirkapris i handeln 995:-)

Olympia CT-585 UV
Olympia CT-585 UV
363,00 SEK

Sedel detektor med UV lampa (1x9Watt), fungerar med samtliga valutor.
kontrollerar sedlar, checkar och kontokort m.m med UV-ljus. En sedel-detektor är mycket bra att ha för att hjälpa personalen att upptäcka falska sedlar. 9W effekt och 365 nm våglängd.

(cirkapris i handeln 995:-)

Olympia NC 450
Olympia NC 450
2 549,00 SEK

Mobil Batteri driven sedelräknare tar alla svenska sedlar samt alla valutor med UV- och MG kontroll (magnet-kontroll),.
Inbyggd äkthetskontroll UV, MG. Buntning, kontroll av dubbla och halva sedlar, samt automatisk start, stopp och nollställning.
1 000 sedlar per minut

(ca pris handeln 5900:-)

Olympia NC 580
Olympia NC 580
6 510,00 SEK

Värderäknare är en modern värderäknare för sedlar, som själv känner av olika valörer. Räknaren är anpassad för valutorna SEK, EUR, TL, och kan automatiskt räkna ut summa och antal för blandade sedlar i olika valörer. Räknaren har möjlighet att både äkthetsverifiera och räkna summan för blandade valörer som passerar räknaren i en hel bunt. Värderäknare kan också ställas in på att räkna en specifik valör – då stannar räknaren varje gång en felaktig valör ur en bunt passerar genom räknaren. • 1 000 sedlar per minut

(Ca pris i handeln 14900:-)

Olympia CT-585 UV
Olympia CT-585 UV
399,00 SEK

Sedeldetektor med UV-lysdioder,fungerar med samtliga valutor.
kontrollerar sedlar, checkar och kontokort m.m med UV-ljus. En sedel-detektor är mycket bra att ha för att hjälpa personalen att upptäcka falska sedlar. LED effekt och 365 nm våglängd.

(cirkapris i handeln 1795:-)

Olympia CT-585 UV
Olympia CT-585 UV
599,00 SEK

Förfalskningsdetektor - avancerad UV -testare för att kontrollera sedlar, biljetter, måltidskuponger, kreditkort och andra värdepapper med UV-, MG- och optiska säkerhetsfunktioner, Pro UV LED ,MG, vit LED SMD för vattenstämpelundersökning, magnetisk sensor, förstoring glas.

(cirkapris i handeln 2895:-)

2023xb
2023
3 210,00 SEK

Mycket kraftfull sedelräknare erbjuder en mängd olika funktioner som ökar prestanda och produktivitet vid olika typer av verksamheter, med bland annat variabel buntning, feldetektor (dubbel sedel, halv sedel, osv.) magnetkontroll, UV,MT,MG,IR,DD kontroll och
Stort intag för • 300 sedlar, pålitlig räkning och tydlig display. • 1 000 sedlar per minut

(ca pris i handeln 8900:-)

md119
x2x
198,00 SEK

Bärbar portabel sedeldetektor med UV lampa (1x4Watt), fungerar med samtliga valutor. Kontrollerar sedlar, checkar och kontokort m.m med UV-ljus. Inbyggd ficklampa, drivs med 4st AA batterier (ej inkluderade).

CC 202 Ponny
3 299,00 SEK

Mynträknare/sorterare
för SEK mynt
Hastighet: 220 mynt/minuten
(uppdaterad för de nya mynten)

(ca pris i handeln 10900:-)

RP 50 Sedelpenna
RP 50 Sedelpenna
59,00 SEK

Sedelpenna för äkthetsverifiering av sedlar RP 50 är den enkla lösningen för att upptäcka falska sedlar. För allt ifrån taxichaufförer till marknadsstånd eller i mindre butiker utan el, så är RP 50 extremt praktisk och enkel att använda.

Olympia NC 620
Olympia NC 620
17 890,00 SEK


Nordic VR
är en modern värderäknare för sedlar, som själv känner av olika valörer. Räknaren är anpassad för valutorna SEK, EUR, GBP, USD, NOK, PLN och CHF, och kan automatiskt räkna ut summa och antal för blandade sedlar i olika valörer. Räknaren har möjlighet att både äkthetsverifiera och räkna summan för blandade valörer som passerar räknaren i en hel bunt. Nordic VR kan också ställas in på att räkna en specifik valör – då stannar räknaren varje gång en felaktig valör ur en bunt passerar genom räknaren. • 1 500 sedlar per minut

(cirkapris i handeln 28900:-)

10513
69,00 SEK

Blacklight Blue T5 Lysrör (rördiameter på 16 mm) är tillverkad av mörkblått glas som sänder UV-A-strålning, men bara genererar minimalt med synligt ljus. Det är den perfekta lösningen för detektering av UV-reflekterande material. Passar tex: MD-188

10517
79,00 SEK

Blacklight Blue T5 Lysrör (rördiameter på 16 mm) är tillverkad av mörkblått glas som sänder UV-A-strålning, men bara genererar minimalt med synligt ljus. Det är den perfekta lösningen för detektering av UV-reflekterande material.

 Sedelräknare, mynträknare och sedeldetektorer

2cb22a0bSedlar och mynteacad2c4

Med en sedelräknare snabbar du på kontanthanteringen i din verksamhet och minskar felmarginaler. Enetto har ett stort utbud av sedelräknare i olika utformningar, med allt från batteridrivna sedelräknare till sedelräknare som känner igen valör och sedelräknare som äkthetsverifierar sedlar. Våra valsedelräknare är pålitliga och passar utmärkt för valsedelsräkning vid riksdagsval, EU-val, omröstningar, och mycket annat.

Alla som regelbundet räknar sedlar och mynt vet att det är en tidskrävande aktivitet, som dessutom ofta äger rum i slutet av en hektisk arbetsdag. Genom att välja Olympia sedel och mynträknare sparar du mycket tid och möda! Våra räknare är betydligt snabbare än de mest erfarna medarbetare, och kan dessutom upptäcka falska sedlar. Vårt sortiment innehåller lösningar för alla organisationer - från stora till små och för varje budget.

En sedelräknare är en maskin som används för räkning av stora sedelmängder, vanligtvis i form av pengar. Vissa sedelräknare kan också användas för räkning av andra papperstyper, som t.ex. valsedlar.

Den moderna elektroniska sedelräknarens snabbhet och pålitlighet inom branscher där räkning av stora kvantiteter av olika sedeltyper kan förekomma har gjort den till ett självklart och billigt val för både stora och små verksamheter.

De moderna sedelräknarna räknar sedlar genom att sedlarna passerar ett laserljus, där varje ljusbrytning inkrementerar räknaren en gång. Vissa moderna sedelräknare kan också räkna eller avläsa sedlar med hjälp av UV-ljus eller magnetsensor, för att t.ex. upptäcka falska sedlar, eller sedlar som tvättats av efter nedfärgning vid värdetransportrån.