Kvittoskrivare

Star mC-Print3
Star mC-Print3
2 490,00 kr

Izettle Kvittoskrivare Plus är en kompakt, mångsidig 80mm kvittoskrivare för högkvalitativa kvitton, streckkoder och grafik. Den stilfulla designen innehåller ett "skyddat" styrkort, mjuka knappar och IPX2-spillskydd som är idealisk för krävande restaurangmiljöer och utrymmesmedvetna butiker.

Star SM-L200 4.0 Bluetooth
Star SM-L200 4.0 Bluetooth
2 094,00 kr

Star SM-L200i 4.0 fungerar med Win Android Linux iOS och är kompatibel med izettle och SumUp betallösningar.
Tack vare smart Bluetooth-teknologi är den alltid kompatibel med dina trådlösa enheter.
Utskriftshastighet 35 mm/s

(Ord Pris 3590:-)

tm-m30-black
tm-m30-b-w
2 514,00 kr

Full funktionalitet med nästan alla surfplattor, tablets, smartphones och stationära POS-system. Koppla enkelt upp till skrivaren via webbläsaren tack vare Epsons ePOS-funktion – perfekt för miljöer där man behöver komma igång snabbt och enkelt. Skrivaren är helt kvadratisk och kan snabbt vridas för att få utskrifter framifrån eller ovanifrån eller för utskrift under bänk.

ct-t351_black
ct-t351_b-w
1 492,00 kr

Elegant och modern design med högpresterande funktioner. Restauranger, barer och butiker som värdesätter modern estetik vet att varje detalj räknas och det gör Citizen Systems. finns i ett vitt eller svart hölje och kan skriva ut i en hastighet från 250mm/sek. Finns i varianter med USB, RS232 eller LAN.

Star TSP 143IIU ECO
1 569,00 kr

TSP143IIU ECO
• Upp till 40% lägre strömförbrukning
• Unik pappersfunktioner som gör det möjligt att spara upp till 70% av pappersförbrukningen
• 5 års förbetald klimatkompensation (ingår utan extra kostnad)

Epson TM-T88V
Epson TM-T88V
2 892,00 kr

Epson TM-T88V är pålitlig och enkel. Smarta funktioner som drop-in för kvittorullen, automatisk papperssax & LED-lampor. Tack vare stöd för WiFi-anslutning går skrivaren att ansluta trådlöst till nätverket. Även möjlighet till LAN-anslutning.med en utskriftshastighet på hela 300mm/sek

Citizen CT-S851
2 274,00 kr

Citizen CT-S851 är en liten, snabb och intelligent kvittoskrivare med pappersutmatning i fronten och en bakgrundsbelyst display, CT-S851 är idealisk för en mängd olika applikationer och alla miljöer.

Star TSP654II Bluetooth
Star TSP654II Bluetooth
2 896,00 kr

Star TSP 654IIBi
• Blåtand kvittoskrivare
• Stödjer iOS, Android & Windows
• Fungerar med iZettle & onslip betallösning
Hastighet 300mm/s
(Ord Pris 5900:-)

Star TSP100 futurePRNT
1 884,00 kr

TSP100 futurePRNT
Kvittoskrivare
80mm termo kvittoskrivare
Hastighet: 43 rader/sek!
USB interface
Port för kassalåda
Kan skriva ut streckkoder

Citizen CT-S601
Citizen CT-S601
1 978,00 kr

CT-S601 erbjuder inte bara fler funktioner till ett lägre pris än någon annan konkurrerande modell, utan är även fullt kompatibelt med tidigare modeller av Citizen.
I bullrig miljö tex köksmiljö har denna skrivare en inbyggd summer.
Utskriftshastighet (220 mm / s)

Citizen CT-S651
2 439,00 kr

Citizen CT-S651II erbjuder mängder av funktioner och är också helt kompatibel med tidigare Citizen modeller som tex. den klassiska CBM-1000 serien.
I bullrig miljö tex köksmiljö har denna skrivare en inbyggd summer.
Utskriftshastighet (220 mm / s)

Skrivaren ansluts till datorn via ett gränssnitt som kan vara seriellt, parallellt, USB, LAN, WiFi eller Bluetooth.

Kvittoskrivare för iZettle

Vi erbjuder även kvittoskrivare som är kompatibla med iZettle samt Sum up betallösning mm.

Kvittoskrivare för iZettle

Vi har flera modeller av kvittoskrivare som fungerar med iZettle på olika plattformar. Oavsett om du har iPad, iPhone, Android, Windows eller Mac finns en skrivare som passar.

Skillnaden mellan de olika kvittoskrivarna är ofta hur snabbt de skriver ut och vilka kopplingar som finns. USB, LAN, WLAN (WiFi) och Bluetooth (blåtand) är de moderna och mer vanliga kopplingar som används idag, men även seriell (RS232) koppling används på många skrivare.

Trådlös kvittoskrivare för iZettle

För iPad, iPhone och Android är det viktigt att kvittoskrivaren hanterar en trådlös koppling. Det sker antingen genom WLAN eller blåtand. Extra viktigt för kvittoskrivare till iPad och iPhone är funktionen av Airprint om det är över WLAN, det fungerar även med blåtand.
Söker du en bra kvittoskrivare för iZettle är en beprövad skrivare Star TSP143IIIU. Har du några funderingar, tveka inte att ta kontakt med oss

DirektThermo
Denna teknik värmer upp kvittopappret på de platser där skriften skall appliceras, och en kemisk reaktion bildas och pappret blir svart/röd på dessa platser. DirektThermo är den absolut vanligaste och mest kostnadseffektiva metoden idag. Den är mycket enkelt att använda och inga färgband eller toners behövs. Thermopapper är känsligt för solljus i kombination med plast (ex plastficka).
Exempel på vanliga direktthermoskrivare för kvitton är Citizen CT-S310II, Star TSP100 och Epson TM-T20II, för etiketter finns t.ex. Zebra GK420

Kort om termoskrivare

Termoskrivare använder också värme vid utskrift, skillnaden är att det krävs termopapper eller termofilm som reagerar på värmen, men det krävs inga transferband. Utskriftsfärgen är begränsad till svart eller i undantagsfall två färger då finns dett ett mindre antal skrivare samt thermorullar som klarar detta, Man kan ha ett special förtryckt på baksidan av termopappert.
Med tiden kommer kvittoutskriften att mörkna om man inte har arkiveringsbeständigt papper, speciellt när ytan blir repig, eller utsätts för värme, friktion och solljus.

Den främsta fördelen är en totalt sett lägre kostnad och enklare medieomställningar eftersom det inte krävs några termotransferband.