Betalterminaler

iZettle Kortläsare
iZettle Kortläsare
748,00 SEK

Zettle Reader ansluts trådlöst till din smartphone eller tablet vilket gör den till den perfekta accessoaren för din kassadisk. Zettles kortläsare gör det enkelt att ta emot betalningar med kort. Anslut dosan till din telefon eller surfplatta med Bluetooth och börja ta betalt – enklare blir det inte! Zettles kortläsare klarar av både chip, magnetremsa och PIN-kod.

Undersökningar visar att över 85% av alla köp som görs betalas med kort. Under försäljningstoppar i samband med storhelger och andra event ställs det extra krav på dig som handlare att klara av ett högre tryck i butiken. Även för dig som ska delta i någon mässa eller arbeta på en tillfällig marknad är det viktigt att du kan erbjuda dina kunder att betala med kort.

Korttidshyra betyder att du hyr en kortterminal endast under den perioden eller det tillfället som du verkligen behöver den.

Våra kortterminaler tar ingen extra plats på kassadisken. Den är liten, lätt och helt trådlös. Kommunikationen sker med hjälp av GPRS eller GSM 3G samt LAN. Det betyder att var du än befinner dig i butiken, på mässan eller marknaden och liknande på ett flexibelt sätt kan ta betalt av kunden.

Jag vill ha ett inlösenavtal med VISA & Mastercard

Betalterminaler & kortterminaler

Betalterminaler, betalkortsterminaler och kortterminaler är en självklarhet i de flesta affärsverksamheter idag. Kortbetalningar utgör majoriteten 85% av alla betalningar i Sverige, och det är därför viktigt för företag att kunna erbjuda kortbetalningar. enetto erbjuder en rad kortterminaler för olika verksamheter och behov.

Vi tillgodoser dina behov genom att erbjuda hela bredden av betalkortsterminaler – fristående kortterminaler utan löpande avgifter, traditionella kortterminaler vid kassadisken, integrerade kortterminaler för kassasystem och kortterminaler med inbyggda skrivare. I de fall ni inte har ett redovisnings nummer med Visa & Mastercard kan vi förhandla fram ett mycket bra inlösenavtal som kopplas ihop med er bank.
Vi hjälper er med detta och vägleder er genom hela processen.