Betalterminaler

iZettle Kortläsare
iZettle Kortläsare
599,00 SEK

Zettle Reader ansluts trådlöst till din smartphone eller tablet vilket gör den till den perfekta accessoaren för din kassadisk. Zettles kortläsare gör det enkelt att ta emot betalningar med kort. Anslut dosan till din telefon eller surfplatta med Bluetooth och börja ta betalt Zettles kortläsare klarar av både chip och blipp Fungerar med Apple iOS och Android.

Zettle Terminal
Printer & Dock
1 999,00 SEK

Ta med kassan till kunderna med den här allt-i-ett-enheten. Om du så betjänar bord eller är ute på säljgolvet så följer Zettle betalterminal med dig överallt. Slipp sammankoppla med telefonen eller surfplattan. Förladdat SIM-kort ingår utan kostnad.

carbon_c-100
carbon_c-100-2
10 900,00 SEK

En mobil värld där 5, 10 eller 15 procent i dricks till restaurangen. Den lilla funktionen på kortterminalen har gjort att restauranger har fått hela sex gånger mer i dricks än tidigare.behöver en betalterminal som kan följa med. Android-terminalen, C100+, innehåller alla egenskaper du behöver för att vara flexibel och mobil. Den stöder också kundutvecklade appar för förbättrad användarupplevelse och ökad funktionalitet.

carbon_c10-4
carbon_c-10-2
7 590,00 SEK

En lättanvänd terminal som klarar alla betalningsmetoder; kontaktlös, chip och magnetband. Förbättrad prestanda minskar transaktionstiderna och ger en högre servicenivå. Snabbare betalningar genererar mer intäkter.

SumUp Air
SumUp Air
799,00 SEK

Godkänd kortläsare för chip, magnetremsa och NFC som kopplas till din smartphone eller surfplatta och gör det möjligt att ta emot alla typer av bank- och kreditkort inkl. Visa, Mastercard, och American Express. Endast 1.75% per transaktion

SumUp Air med Star SM-L200
SumUp Air med Star SM-L200
2 974,00 SEK

Paket med SumUp PIN+ och
Star SM-L200 Bluetooth mobil kvittoskrivare
BT MIFI (iOS), Android
kopplas till din smartphone/surfplatta

Undersökningar visar att över 85% av alla köp som görs betalas med kort. Under försäljningstoppar i samband med storhelger och andra event ställs det extra krav på dig som handlare att klara av ett högre tryck i butiken. Även för dig som ska delta i någon mässa eller arbeta på en tillfällig marknad är det viktigt att du kan erbjuda dina kunder att betala med kort.

Korttidshyra betyder att du hyr en kortterminal endast under den perioden eller det tillfället som du verkligen behöver den.

Våra kortterminaler tar ingen extra plats på kassadisken. Den är liten, lätt och helt trådlös. Kommunikationen sker med hjälp av GPRS eller GSM 3G samt LAN. Det betyder att var du än befinner dig i butiken, på mässan eller marknaden och liknande på ett flexibelt sätt kan ta betalt av kunden.

Jag vill ha ett inlösenavtal med VISA & Mastercard

Betalterminaler & kortterminaler

Betalterminaler, betalkortsterminaler och kortterminaler är en självklarhet i de flesta affärsverksamheter idag. Kortbetalningar utgör majoriteten 85% av alla betalningar i Sverige, och det är därför viktigt för företag att kunna erbjuda kortbetalningar. enetto erbjuder en rad kortterminaler för olika verksamheter och behov.

Vi tillgodoser dina behov genom att erbjuda hela bredden av betalkortsterminaler – fristående kortterminaler utan löpande avgifter, traditionella kortterminaler vid kassadisken, integrerade kortterminaler för kassasystem och kortterminaler med inbyggda skrivare. I de fall ni inte har ett redovisnings nummer med Visa & Mastercard kan vi förhandla fram ett mycket bra inlösenavtal som kopplas ihop med er bank.
Vi hjälper er med detta och vägleder er genom hela processen.

Ny kund   Skapa konto gratis och få ner priset på din första Zettle-kortläsare,199Kr