Zettle Skrivare

iZettle Kortläsare
iZettle Kortläsare
748,00 SEK

Zettle Reader ansluts trådlöst till din smartphone eller tablet vilket gör den till den perfekta accessoaren för din kassadisk. Zettles kortläsare gör det enkelt att ta emot betalningar med kort. Anslut dosan till din telefon eller surfplatta med Bluetooth och börja ta betalt – enklare blir det inte! Zettles kortläsare klarar av både chip, magnetremsa och PIN-kod.

spacepole,-komplett-stolpe,-smal,-med-flerledad-arm
spacepole,-komplett-stolpe,-smal,-med-flerledad-arm
1 281,00 SEK

Stolpe om 400mm + vinklat fäste för montering av Surfplatta eller POS hårdvara. Kompletteras t.ex. med extra arm för betalterminal och/eller skrivare.

star-mc2-vit
Star mC-Print26
2 994,00 SEK

En liten, smart och modern skrivare för vardagsbruk. Vår minsta skrivare sparar värdefull plats på kassadisken och skriver ut högkvalitativ grafik, streckkoder och kvitton (58 mm). Med snygg kubformad design, frontinmatning och användarvänlig led-display är den perfekt för miljöer inom detaljhandel och hotell- och restaurangbranschen iZettle Godkänd.

@Rest, universellt tablet-ställ
349,00 SEK

Stället passar till alla sorters tablets. Det är slimmat och stadigt med en inbyggd kanal för sladden enkelt att ladda och ser prydligt ut. Enkelt och flexibelt Funkar med alla tablets Funkar för liggande och stående bild

mPOPPack
mPOPPack
5 822,00 SEK

Star mPOP™ är en designad kassalåda med inbyggd skrivare som är kompatibel med izettle + STAR POPPACK Star mPOP-kombinerad skrivare och kassaskivare kan enkelt omformas till en mPOS-station med POPPack en högkvalitativ 10 tums metallplattformsställ

iZettle Store Kit
5 399,00 SEK

Kortläsare: iZettle Reader
Ställ för kortläsare: iZettle Dock
Kvittoskrivare: Star TSP143IIIU eller Star MC-Print3 Bluetooth
Kassalåda: STAR CB 2002
Tablethållare: C-Frame Universal
Kassalåda: Hölje till kassalåda från STAR
Kvittorullar: Kvittorullar, 10 st
(Optional) Apple iPad: iPads Wi-Fi/4G 32GB Space Grey

Star mC-Print3
Star mC-Print3
3 252,00 SEK

kompakt mångsidig 80mm kvittoskrivare för högkvalitativa kvitton, streckkoder och grafik. Den stilfulla designen innehåller ett "skyddat" styrkort, mjuka knappar och IPX2-spillskydd som är idealisk för krävande restaurangmiljöer och utrymmesmedvetna butiker.iZettle Godkänd.

Socket CHS 7Ci för iZettle
3 060,00 SEK

SocketScan S700 ersätter föregångaren Socket CHS-7Ci som är en liten och estetisk 1D-streckkodsläsare som är godkänd för användning med iZettle. Scannern är också kompatibel med plattor och smartphones för Apple iOS, Android, BlackBerry® och Windows®.

stativ,-hallare,-stall,-for-ipad,-samsung,-windows-surfplattor,-lasbart
stativ,-hallare,-stall,-for-ipad,-samsung,-windows-surfplattor,-lasbart
1 039,00 SEK

Stativet är den perfekta hållaren för surfplattor i alla storlekar 7,9-13tum.

Använd den till iZettle, POS system eller sprida budskap.
Stativet kan anpassas för nästan alla surfplattestorlekar på marknaden.
Hållaren tillåter dig justera plattans vinkel,och gör det möjligt att vrida och växla plattan mellan stående läge eller landskapsläge.
Hållaren går även att "flippa över" till kundens håll för att t.ex. visa priser eller produkter på skärmen.
Låsbart med vajerlås..

Star SM-L200 4.0 Bluetooth
Star SM-L200 4.0 Bluetooth
2 575,00 SEK

Star SM-L200i 4.0 fungerar med Win Android Linux iOS och är kompatibel med izettle och SumUp betallösningar.
Tack vare smart Bluetooth-teknologi är den alltid kompatibel med dina trådlösa enheter.
Utskriftshastighet 35 mm/s

(Ord Pris 3590:-)

iZettle Store Kit
iZettle Store Kit
3 874,00 SEK

iZettle Paket med Kvittoskrivare med Lightning koppling eller Bluetooth ,
Stativ och kassalåda för iPad
Robust iPad Stativ med starka magnetfötter för placering på kassalådan,
går att vinkla framåt och bakåt.

Utskriftshastighet 250 mm/s

(Ord Pris 9880:-)

Star mPOP™
Star mPOP™
3 899,00 SEK

Star mPOP™ är en designad kassalåda med inbyggd skrivare som är kompatibel med izettle betallösning. och möjlighet till inbyggd streckkodsläsare. Med USB-C-anslutning kopplar du lätt upp dig till din POS-enhet eller surfplatta. mPOP stödjer de flesta operativsystem, inkl. Windows, Linux, Android och iOS. Godkänd för iZettle med iOS.

Utskriftshastighet 100 mm/s

(Ord Pris 7830:-)

Star TSP 143IIIU
Star TSP 143IIIU
2 189,00 SEK

TSP143IIIU är den första USB-skrivaren med MFi-stöd för iOS-enheter via USB-kabel. Anslut helt enkelt skrivaren direkt till din iPad eller iPhone med USB-kabel. Skrivaren har en utplattnings funktion som gör att dina kvitton inte längre rullar upp sig vid utskrift.

Utskriftshastighet 250 mm/s

(Ord Pris 3990:-)

Star TSP 143IIIBI
Star TSP 143IIIBI
4 629,00 SEK

Star TSP 143IIIBi
• Blåtand kvittoskrivare
• Stödjer iOS, Android & Windows
• Fungerar med iZettle betallösning
OBS! Power supply (nätdel) ingår i priset.

Utskriftshastighet 250 mm/s

(Ord Pris 5800:-)

Star SP712MC, parallell, avrivningskant
Star SP712MC, parallell, avrivningskant
3 646,00 SEK

Perfekt om du behöver skriva ut beställningar till kockarna i köket. Den robusta punktmatrisskrivaren för iPad POS är konstruerad för att användas i varma och fuktiga köksmiljöer. Punktmatrisskrivare används ofta i miljöer där fett och värme inverkar negativt på termiska utskrifter. Skrivaren ansluts till din router via ett Ethernet-gränssnitt och är ett utmärkt val för dig som behöver kunna skriva ut stora volymer med hög hastighet.

Star TSP654IIE
Star TSP654IIE
3 132,00 SEK

Star TSP654IIE3 LAN högkvalitativ termokvittoskrivare med en unik höghastighetsprocessor för snabb utskrift. Kompatibel med iZettle och SumUp betallösningar via kabel

Utskriftshastighet 300 mm/s


(Ord Pris 5800:-)

Star Kvittoskrivare TSP143III LAN Auto Sax
Star Kvittoskrivare TSP143III LAN Auto Sax
2 722,00 SEK

Star introducerar Star's nya Ethernet-skrivarlösning, den senaste modellen från Star's berömda TSP100-serie.
• Kompatibel med iZettle betallösning via kabel

Utskriftshastighet 250 mm/s


(Ord Pris 7800:-)

Ställ Windfall för iPad Air  1, 2 & IPAD PRO 9.7
ställ-windfall-för-ipad-air
1 149,00 SEK

Om du gillar design är det här iPad-stället något för dig. Stället passar till iPad Air och går att låsa så att din iPad står tryggt. Själva stället kan du antingen sätta fast i bordet eller ha löst. Snygg design Lås fast din iPad i stället Fin ihop med Windfalls kassalåda och kortläsarställ Enkelt och flexibelt Funkar med alla tablets Funkar för liggande och stående bild

Ställ Windfall för iPad Air  1, 2 & IPAD PRO 9.7
ställ-windfall-för-ipad-12,9-pro
1 651,00 SEK

Om du gillar design är det här iPad-stället något för dig. Stället passar till iPad 12,9 Pro och går att låsa så att din iPad står tryggt. Själva stället kan du antingen sätta fast i bordet eller ha löst. Snygg design Lås fast din iPad i stället Fin ihop med Windfalls kassalåda och kortläsarställ Enkelt och flexibelt Funkar med alla tablets Funkar för liggande och stående bild

Ställ C-Frame-Universal 10
1 392,00 SEK

Denna nya C-Frame från Ergonomic Solutions är en innovativ tablethållare. Hållaren är ett universallösning som kan användas tillsammans med vilken 10 tums-tablet som helst. Fantastisk design Lås fast din tablet i hållaren Ser snygg ut och kan monteras i höljet till kassalådan från STAR Snygg design Lås fast din iPad i stället Fin ihop med Windfalls kassalåda och kortläsarställ Enkelt och flexibelt Funkar med alla tablets Funkar för liggande och stående bild

mPOS universell tabletthölje och stativ för 9,7
2 178,00 SEK

Enkel och elegant design Flera applikationer i en enhet Olika monteringsalternativ Passar 9,7 '' tabletter 180 ° rotation (för den höga C-Frame-lösningen) Anpassa din kundupplevelse Finns i olika färger Installera var som helst Skyddar maskinvaran MPoS redo Hållare och stativ för mPOS. OBS! iPad ingår inte i paketet.

hölje-till-kassalåda-från-star
1 079,00 SEK

Höljet skyddar din kassalåda och gör att den ser snyggare ut, men framförallt fixerar den C-Frame-hållaren. Du kan dessutom rotera tablethållaren 180 grader trots att den är fixerad i höljet.

mPOPPack
mPOPPack
1 196,00 SEK

STAR POPPACK Star mPOP-kombinerad skrivare och kassaskivare kan enkelt omformas till en mPOS-station med POPPack en högkvalitativ 10 tums metallplattformsställ

ipad-hallare,-pos-stativ-med-faste-for-izettle-miura-kortterminal
i-Frame POS stativ, MultiGrip med hållare för Miura/iZettler
2 883,00 SEK

Färdig stativlösning för iZettle kassasystem, med stativ och fästplatta för iPad 2, 3, 4 och iPad Air.Fästplattan som medföljer är för den äldre svarta iZettle-modellen. Om du har den nyare, vita modellen av iZettles kortläsare så måste du köpa till rätt fästplatta (se relaterade artiklar till denna artikel).

izettle-hallare-laddningsdocka-stativ-for-izettle-kortlasare
izettle-hallare-laddningsdocka-stativ-for-izettle-kortlasare
498,00 SEK

iZettles laddningsdocka är avsedd för iZettle-kortläsare fungerar både som stativ och laddningsstation på samma gång. Designen gör kortläsaren lättillgänglig vid kassadisken och håller den på plats vid kortbetalningar. Hållaren laddar kortläsaren om den ansluts med USB

enetto.com & Zettle är partners.

Zettle är en helhetslösning med kassasystem och kortbetalningar för småföretag.
Zettles betallösning hjälper dig att ta betalt, organisera din försäljning och fortsätta att utvecklas.
Kom igång med Zettle Go. Inga startavgifter. Inga bindningstider.
Skapa konto

Zettle som kassaregister & Kontokortsterminal

iZettle kan användas som både en betalapp och som ett heltäckande kassaregister, och har sina fördelar beroende på vilken verksamhet du tänker bedriva eller bedriver idag. För ett litet företag med enkla behov kan iZettle som kassaregister räcka, med komplement av surfplatta (iPad), kortläsare (iZettle-dosa), kvittoskrivare, kassalåda och en hållare för plattan.

Oavsett om du har en butik, en ateljé eller ett gatustånd kan du ta emot kortbetalningar och kontaktlösa betalningar med iZettle Reader.

Inga startavgifter, erbjuder transparenta priser och ser till att du får betalt snabbt. Allt för att göra det så enkelt som möjligt för dig. Parkoppla kortläsaren med din smartphone eller tablet på några sekunder.
 Passar bra för pop-up stores samt ny startat företag.

Det svåraste är att räkna ut hur mycket du kommer att sälja för, alltså hur stora intäkterna blir. Ett etablerat företag kan utgå från tidigare års försäljning och göra vissa justeringar när man budgeterar intäkterna. Så enkelt är det inte i ett nystartat företag.
Det är här iZettle fungerar bra med t
ransaktionsavgifter Korttransaktioner på 1,85% gentemot traditionella  banker, inlösare och kortföretag som tar ca 0,39% Korttransaktioner dock är investeringen av hårdvaran betydligt högre med en godkänd kotokortsmaskin från en Svensk Betalväxel Payment Service Provider)