Kontrollenheter

CleanCash Typ C1
CleanCash Typ C1
3 942,00 SEK

CleanCash® Typ C1 protokoll är en Certifierad skattedosan kontrollenhet som är avsedd att kopplas till 1 st PC-kassa/bolag(1St Orgnr) med kassamjukvara som uppfyller kraven i Skatteverkets förskrifter för certifierade kassaregister.

CleanCash Typ A
CleanCash Typ A
3 942,00 SEK

Clean Cash® Typ A (Svarta boxen/Skatteverkets svarta låda) är den vanligast förekommande kontrollenheten till certifierade kassaregister i Sverige. Denna kontrollenhet passar bl.a. till våra kassaregister från Casio och Olympia och ansluts med en seriell (RS232) kabel. Kan även anslutas till PC-kassor och andra system med hjälp av kabeladapter

Sam4s Kontrollenhet
Sam4s Kontrollenhet
3 944,00 SEK

Kontrollenheten.se typ A är en kontrollenhet som har ersatt den äldre kontrollenheten SCU-100 för Sam4s kassaregister. Ingen extern strömkälla behövs. Kontrollenheten har bl.a. journalminne. Ny ägare kan registreras 1000 gånger. Kontrollenheten.se är certifierad och godkänd enligt Skatteverkets föreskrifter.

WestInt C 2.02 USB
3 942,00 SEK

BMC Etax har blivit uppgraderad med både större minne och snabbare processor.
Den kan lagra 16-32 miljoner kvitton och ny ägare kan registreras 1000 gånger. BMC protokollet med Skattedosan är certifierad och godkänd enligt Skatteverkets föreskrifter.

Skattedosan Modell C
Skattedosan Modell C
3 942,00 SEK

Skattedosan Modell C är en liten, certifierad kontrollenhet med USB- eller RS232-anslutning (Molex), som är avsedd att kopplas till ett kassaregister som uppfyller kraven i Skatteverkets föreskrifter för certifierade kassaregister. Denna Typ C-modell är avsedd att användas som kontrollenhet för flertalet kassor/organisationsnummer.

WestInt A 1.05 USB
4 995,00 SEK

WestInt A105 har blivit uppgraderad med både större minne och snabbare processor.
Den kan lagra 16-32 miljoner kvitton och ny ägare kan registreras 1000 gånger. WestInt protokollet är certifierad och godkänd enligt Skatteverkets föreskrifter.

PosPlus II Kontrollbox TYP A+C
PosPlus II Kontrollbox TYP A+C
3 942,00 SEK

PosPlus II Kontrollbox TYP A PosPLUS är en certifierad liten kontrollenhet med USB eller RS-232 (Molex) anslutning.som är avsedd att kopplas till ett kassaregister som uppfyller kraven i Skatteverkets föreskrifter för certifierade kassaregister. Går vid behov att beställa inklusive specialkabel för anslutning till alla Custom kassaregister samt RCH Onda och RCH Touch Me.

Skattedosan Modell C
4 355,00 SEK

Skattedosan Modell C är en liten, certifierad kontrollenhet med USB- eller RS232-anslutning (Molex), som är avsedd att kopplas till ett kassaregister som uppfyller kraven i Skatteverkets föreskrifter för certifierade kassaregister. Denna Typ C-modell är avsedd att användas som kontrollenhet för flertalet kassor/organisationsnummer.

CleanCash Typ CF Multi-user
3 978,00 SEK

Kontrollenhet typ C för Quorion ECR. Inklusive SD-kort för elektroniska journalen. Pris inklusive kommunikationskabel samt strömadapter.

CleanCash Typ CF Multi-user
7 790,00 SEK

CleanCash® Typ C1/F Multiuser (Frisörboxen) för upp till 150 org.nummer/bolag. Ansluts med USB 2.0 direkt till en dator eller ett kassasystem, eller till en server i nätverket. Kontrollenheten kallas för "Frisörboxen", då den är vanlig i frisörsalonger med hyrstolar, där många organisationsnummer använder samma lokal och kassasystem.

CleanCash Typ C 5st Kassa
9 684,00 SEK

CleanCash® MultiUser är en Certifierad kontrollenhet som är avsedd att kopplas till nätverk av upp till 5 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara som uppfyller kraven i Skatteverkets förskrifter för certifierade kassaregister. CleanCash® MultiUser samt upp till totalt 5 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara utgör då upp till 5 st certifierade kassaplatser.

CleanCash Typ C 10st Kassa
CleanCash Typ C 10st Kassa
11 339,00 SEK

CleanCash® MultiUser är en Certifierad skattedosan kontrollenhet som är avsedd att kopplas till nätverk av upp till 10 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara som uppfyller kraven i Skatteverkets förskrifter för certifierade kassaregister. CleanCash® MultiUser samt upp till totalt 10 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara utgör då upp till 10 st certifierade kassaplatser.

CleanCash Typ C 20 - 30st Kassa
16 998,00 SEK

CleanCash® MultiUser är en Certifierad kontrollenhet som är avsedd att kopplas till nätverk av upp till 20 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara som uppfyller kraven i Skatteverkets förskrifter för certifierade kassaregister. CleanCash® MultiUser samt upp till totalt 20 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara utgör då upp till 20 st certifierade kassaplatser.

CleanCash Typ C 30 - 40st Kassa
24 793,00 SEK

CleanCash® MultiUser är en Certifierad kontrollenhet som är avsedd att kopplas till nätverk av upp till 30 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara som uppfyller kraven i Skatteverkets förskrifter för certifierade kassaregister. CleanCash® MultiUser samt upp till totalt 30 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara utgör då upp till 30 st certifierade kassaplatser.

CleanCash Typ C 40 - 50st Kassa
30 593,00 SEK

CleanCash® MultiUser är en Certifierad kontrollenhet som är avsedd att kopplas till nätverk av upp till 40 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara som uppfyller kraven i Skatteverkets förskrifter för certifierade kassaregister. CleanCash® MultiUser samt upp till totalt 40 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara utgör då upp till 40 st certifierade kassaplatser.

CleanCash Typ C 50st Kassa
31 947,00 SEK

CleanCash® MultiUser är en Certifierad kontrollenhet som är avsedd att kopplas till nätverk av upp till 50 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara som uppfyller kraven i Skatteverkets förskrifter för certifierade kassaregister. CleanCash® MultiUser samt upp till totalt 50 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara utgör då upp till 50 st certifierade kassaplatser.

CleanCash Typ C 50 - 60st Kassa
40 295,00 SEK

CleanCash® MultiUser är en Certifierad kontrollenhet som är avsedd att kopplas till nätverk av upp till 60 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara som uppfyller kraven i Skatteverkets förskrifter för certifierade kassaregister. CleanCash® MultiUser samt upp till totalt 60 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara utgör då upp till 60 st certifierade kassaplatser.

CleanCash Typ C 100st Kassa
59 888,00 SEK

CleanCash® MultiUser är en Certifierad kontrollenhet som är avsedd att kopplas till nätverk av upp till 100 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara som uppfyller kraven i Skatteverkets förskrifter för certifierade kassaregister. CleanCash® MultiUser samt upp till totalt 100 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara utgör då upp till 100 st certifierade kassaplatser.

CleanCash Typ C 150st Kassa
81 999,00 SEK

CleanCash® MultiUser är en Certifierad kontrollenhet som är avsedd att kopplas till nätverk av upp till 150 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara som uppfyller kraven i Skatteverkets förskrifter för certifierade kassaregister. CleanCash® MultiUser samt upp till totalt 150 st PC-kassor/bolag* med kassamjukvara utgör då upp till 150 st certifierade kassaplatser.

Batteri för kontrollenhet CleanCash Typ A/C, CleanACC
799,00 SEK

Levererar korrekt spänning till CleanCash kontrollenhet i 12 timmar under normala driftförhållanden. Kan med fördel användas tillsammans med mobila kassasystem eller där ordinarie spänningskälla är osäker eller instabil.

Cleancash Strömadapter
429,00 SEK

Strömadapter till Cleancash Typ A&C

Seriell (RS232) kabel, DBha-ho 1.0m, för kontrollenhet och kassa
Seriell (RS232) kabel, DBha-ho 1.0m, för kontrollenhet och kassa
191,00 SEK

Kabel för att koppla kontrollenhet Cleancash Typ A till Kassaregister/PC

Billaddare Cleancash för batteri till kontrollenhet,
429,00 SEK

Billaddare Cleancash för laddning av batteri till kontrollenhet, 12 och 24 Volt

Batteri för kontrollenhet CleanCash Typ A/C, CleanACC
Batteri för kontrollenhet CleanCash Typ A/C, CleanACC
1 329,00 SEK

För montering av två stycken CleanCash i ett 19"-rack. Utdragbar hylla med tipp- och fall-säkring för enkel utläsning och funktionskontroll. Tar 1U plats i höjdled. Levereras komplett med skruvar för två CleanCash.

Kontrollenheter

En kontrollenhet, ibland kallad "Skatteverkets svarta låda" eller black box är ett krav från Skatteverket för användning i certifierade kassaregister. En kontrollenhet skall finnas på alla kassaregister som används vid kontantförsäljning i Sverige (både kort- och kontantbetalning), och olika kontrollenheter passar till olika kassaregister. Alla kassaregister från enetto kommer som standard med en kontrollenhet. Har du frågor om vilken kontrollenhet du behöver till ditt kassaregister? Kontakta oss så hjälper vi er!

Det finns två typer av kontrollboxar:
Typ: A  är en singelbox för en kassa eller ett org nr. Typ: C  är framtagen för flera kassor eller org nr. i ett nätverk eller i en server. Kontrollenheten finns med seriell (RS232) anslutning men kräver då en extern strömförsörjning eller med USB anslutning som ej kräver någon extra ström adapter.

CleanCash® kontrollenheter

CleanCash® är namnet på Retail Innovations produktfamilj av kontrollenheter för certifierade kassasystem.
Kontrollkod på kvittot - En trygghet
Ett kassasystem kopplat till CleanCash® kontrollenheter har möjlighet att skriva ut Skatteverkets kontrollkod på kvittot. Kontrollkoden ger kunden ett bevis på att kvittot är korrekt hanterat och näringsidkaren får en äkthetsstämpel.

Skattedosan® kontrollenheter

Trots sin kompakta form är Skattedosan både marknadens mest kraftfulla och mest kompatibla kontrollenhet. Skattedosan stoltserar med oöverträffade funktioner, lagrar över 32 miljoner kvitton, rymmer upp till 1000 nya organisationsnummer/kassasidor och stödjer 9000 användare. Med en robust design klarar den temperaturer ner till -20°C och är därmed tålig i utmanande miljöer. För att säkerställa säkerheten är Skattedosan dubbelcertifierad och uppfyller reglerna från Skatteverket. Skattedosan har även inbyggt CleanCash protokoll och kräver ingen separat strömkälla.