Betalsystem

Casio SE-S400 kunddisplay
Casio SE-S400 kunddisplay
6 999,00 kr

Kampanj!
Ett litet & snyggt kassaregister med 25 vrg som är fullt med funktioner, Kassan har en stor LCD-display med 10 rader, inbyggd kassalåda med multifunktion och inbyggd kunddisplay. Passar den lilla butiken, salongen eller caféet. möjlighet att välja till kortterminal, scanner,Swish betalsätt.& Kontrollenhet.

(Ord Pris 12900:-)

Casio SE-C450M kassaregister
Casio SE-C450M kassaregister
7 995,00 kr

Casio SE-C450M är med sina praktiska funktioner idealisk för exempelvis restaurang, lunchservering och fastfood. 72 st direkta varugruppsknappar och tydliga försäljningsrapporter.

(Ord Pris 16900:-)

Casio V-R 100 inkl. Kontrollenhet
13 592,00 kr

V-R100 är ett heltäckande, Android-baserat kassasystem från Casio, som lämpar sig bra för restaurang. V-R100 är en restaurangkassa som tål lite spill. Kassan har en LCD-färgskärm med touch och inbyggd kvittoskrivare.

(Ord Pris 28390:-)

Ingenico IWL250 GPRS
5 900,00 kr

Kampanj
(ca pris i handeln 13900:-)
Ingenico IWL250 3G är en ny framtidssäkrad, mobil terminal i ett kompakt utförande med en färgskärm som g

ipoz-web-kit-slim

Gäller lagen om certifierade kassasystem mig?

 

Vad innebär det i praktiken?

Detta innebär i korthet att alla företag som tar emot kontanter och betalkort ska ha ett godkänt kassaregister. Till kassan ska en kontrollbox vara kopplad. Kontrollboxen kommer att registrera allt som händer i kassan. Alla kunder ska erbjudas utskrivet kvitto. I det första utkastet av lagen stod att kvittot ska ha en unik kod, genererat av kontrollboxen. Detta krav har Skatteverket tagit bort enligt beslut den 10 februari 2009. Kravet slopades för att påskynda produktion, certifiering och leverans av kontrollboxar.

För PC Kassa kassadatorer datakassor ska kontrollboxen vara kopplad till servern eller kassaplats på POS datorn.

Är ni flera företag som delar en kassa idag, måste varje företags registreringar i fortsättningen hållas åtskilda med en fleranvändar kontrollenhet. Detta innebär att om flera företag delar kassa krävs en PC kassa kassadatorer  datakassa med fleranvändar kontrollbox till servern eller kassaplats på POS datorn.
När det kommer till kassaregister så skall man ha ett per företag med var sin kontrollbox och växelkassa.