Betalsystem

Sam4s ER-260EJ inkl.kontrollenhet
Sam4s ER-260EJ inkl.kontrollenhet
7 982,00 SEK

Nyhet!
Sam4s ER-260EJ är En av Sveriges mest sålda Kassor i ny uppdaterad version!
Kassaregistret har två displayer med 2 rader/16 tecken LCD blå bakgrund.
ER-260EJ är fullt integrerbar med streckkodsläsare OPR3201 samt Nets kortterminal.

(Ord Pris 13900:-)

Sam4s ER-230EJ + Kontrollenhet
Sam4s ER-230EJ + Kontrollenhet
8 599,00 SEK

Nyhet!
Sam4s ER-230EJ är ett mobilt kassaregister som kan användas med batteridrift för tex torghandel. Kassan har en inbyggd kund- och biträdesdisplay, en kvittoskrivare, och kan användas både som ett batteridrivet kassaregister för t.ex. torghandel och food trucks, eller kan kopplas som vanligt till vägguttaget. Kassan kan integreras med kortterminal och streckkodsläsare.

(Ord Pris 14900:-)

Sam4s ER-265EJ inkl.kontrollenhet
Sam4s ER-265EJ inkl.kontrollenhet
7 999,00 SEK

Nyhet!
Sam4s ER-265EJ är med sina praktiska funktioner idealisk för Tobak / Minilivs, lunchservering och fastfood. Inbyggd kunddisplay, kvittoskrivare och kassalåda, samt elektronisk journal på SD-kort. 15 st direkta varugruppsknappar och tydliga försäljningsrapporter. Vi programmerar din kassa med dina produkter, tjänster eller rätter, vi lägger in en Swish-knapp och anmäler till Skatteverket.

(Ord Pris 14900:-)

Sam4s NR-510 inkl. Kontrollenhet
9 192,00 SEK

Nyhet!
Sam4s NR-510 är ett helt nytt kassaregister med stor och tydlig display, och tydliga 90 direkta varugruppsknappar. Bordfunktion Kassan har en stor 2rad LCD-display mörkblå bakgrund, inbyggd kassalåda med multifunktion och inbyggd kunddisplay. Passar med sina praktiska funktioner idealisk för exempelvis restaurang, lunchservering och fastfood. . möjlighet att koppla till kortterminal & scanner

(Ord Pris 17900:-)

spacepole,-komplett-stolpe,-smal,-med-flerledad-arm
Platta för Star kvittoskrivare
1 206,00 SEK

Stolpe om 400mm + vinklat VESA 75/100 fäste för montering av bildskärm eller POS hårdvara. Kompletteras t.ex. med extra arm för betalterminal och/eller skrivare.

spacepole,-komplett-stolpe,-smal,-med-flerledad-arm
spacepole,-komplett-stolpe,-smal,-med-flerledad-arm
1 281,00 SEK

Stolpe om 400mm + vinklat fäste för montering av Surfplatta eller POS hårdvara. Kompletteras t.ex. med extra arm för betalterminal och/eller skrivare.

spacepole,-komplett-stolpe,-smal,-med-flerledad-arm-for-drive-in-luckor
SpacePole, komplett stolpe, smal, med flerledad arm
2 709,00 SEK

Komplett lösning för exempelvis "drive-in luckor" Levereras med 400 mm grundstolpe, 200 mm tillvalsarm och en 400 mm "armbågsarm". DuraTilt-fäste ingår. Kompletteras med lämpliga plattor ur SpacePole-sortimentet. Material: Robust pulverlackad metall.

vaggmonterat-stativ-med-flerledad-arm-duratilt-faste,-300-mm-hog,-spacepole
vaggmonterat-stativ-med-flerledad-arm-duratilt-faste,-300-mm-hog,-spacepole
3 066,00 SEK

Väggstativ för SpacePole-systemet, med en flerledad arm för t.ex. drive-in-luckor eller liknande, och ett DuraTilt-fäste för fästplatta till kortterminal. Denna grundstolpe är en komplett lösning för exempelvis drive-in-luckor och levereras med en 300 mm stolpe med väggfäste, 200 mm tillvalsarm och en 400 mm "armbågsarm", samt ett DuraTilt-fäste i änden.

Sam4s ER-260EJ
4 871,00 SEK

Nyhet!
(ca pris i handeln 9900:-)
En av Sveriges mest sålda Kassor i ny uppdaterad version! möjlighet att koppla till kortterminal & scanner. OBS! utan kontrollenhet
(med kontrollenhet finns på denna länk)

Denna vara är ett demo ex

Betalsystem

Gäller lagen om certifierade kassasystem mig?

 

Vad innebär det i praktiken?

Detta innebär i korthet att alla företag som tar emot kontanter och betalkort ska ha ett godkänt kassaregister. Till kassan ska en kontrollbox vara kopplad. Kontrollboxen kommer att registrera allt som händer i kassan. Alla kunder ska erbjudas utskrivet kvitto. I det första utkastet av lagen stod att kvittot ska ha en unik kod, genererat av kontrollboxen. Detta krav har Skatteverket tagit bort enligt beslut den 10 februari 2009. Kravet slopades för att påskynda produktion, certifiering och leverans av kontrollboxar.

För PC Kassa kassadatorer datakassor ska kontrollboxen vara kopplad till servern eller kassaplats på POS datorn.

Är ni flera företag som delar en kassa idag, måste varje företags registreringar i fortsättningen hållas åtskilda med en fleranvändar kontrollenhet. Detta innebär att om flera företag delar kassa krävs en PC kassa kassadatorer  datakassa med fleranvändar kontrollbox till servern eller kassaplats på POS datorn.
När det kommer till kassaregister så skall man ha ett per företag med var sin kontrollbox och växelkassa.