Matrisskrivare

Epson TM U295P
Epson TM U295P
3 662,00 SEK

Epson TM-U295 är en av de minsta nota- och blankettskrivarna och har under många år etablerats på marknaden som en pålitlig och hållbar produkt. Den kompakta skrivaren bearbetar enstaka pappersark som notor, checkar, kvitton för verksamheter som vill printa läkemedelsrecept, bankutdrag, och andra papper på enskilda blad. Två uttag för kassalådor.

sp298_black
3 852,00 SEK

Snabba, pålitliga och kostnadseffektiva matrisanslagsskrivare för blanketter.
Idealisk för utskrift av företagsspecifika förtryckta kvitton/blanketter med flera delar.
Typiska användningsområden är på hotell, restauranger, POS och apotek

Star SP712MC, parallell, avrivningskant
Star SP712MC, parallell, avrivningskant
3 646,00 SEK

Perfekt om du behöver skriva ut beställningar till kockarna i köket. Den robusta punktmatrisskrivaren för iPad POS är konstruerad för att användas i varma och fuktiga köksmiljöer. Punktmatrisskrivare används ofta i miljöer där fett och värme inverkar negativt på termiska utskrifter. Skrivaren ansluts till din router via ett Ethernet-gränssnitt och är ett utmärkt val för dig som behöver kunna skriva ut stora volymer med hög hastighet.

Epson TM-U220
Epson TM-U220
2 966,00 SEK

Epson TM-U220 är den nya medlemmen i Epsons marknadsledande U200-serie av köksskrivare. Den nya utgåvan kan levereras med automatisk sax, och kan monteras på väggen vid behov. Skrivaren kommer även med minne för grafisk logotyp vilket möjliggör individuell design av kvitto. Finns att välja med seriell (RS232), USB, ethernet (LAN) eller WiFi.

Citizen CBM-910II
2 562,00 SEK

CBM910II är en av de minsta POS-skrivarna som finns. Denna beprövade och pålitliga seriella matrisskrivare passar perfekt i din handflata och är idealisk för bankkorts-, kassa- och mynträkningsapplikationer.

Matrisskrivare används ofta som köksskrivare eller när man behöver tvåfärgsutskrift (svart/röd) på kvittot men även som notaskrivare och blankettskrivare m.m.