Epson TM-U295 RS232 Seriell, Svart

3 192,00 kr
Pris inkl.moms: 3 990,00 kr
Rabatt
Artikelnummer: C31C163292
Epson TM-U295 är en av de minsta nota- och blankettskrivarna och har under många år etablerats på marknaden som en pålitlig och hållbar produkt. Den kompakta skrivaren bearbetar enstaka pappersark som notor, checkar, kvitton för verksamheter som vill printa läkemedelsrecept, bankutdrag, och andra papper på enskilda blad. Två uttag för kassalådor.
Produktvarianter
Nätadapter / Power Supply

Slip-printer och check-skrivare, Epson TM-U295
Epson TM-U295 är en matrisskrivare som är en veteranare i slip printer-branschen, och är även den minsta slip-skrivaren på marknaden.

Med TM-U295 får du en pålitlig följeslagare som sedan länge etablerat sig som den självklara skrivaren för verksamheter som vill printa checkar, läkemedelsrecept, bankutdrag, och andra papper på enskilda blad.

TM-U295 ger dig en kraftfull skrivare med hög precision och hög funktionalitet. Skrivaren klarar bl.a. upp till 4 tecken i höjdled, Page Mode, printa över taballer, printa i fyra olika riktningar, och har även ett minne för att spara specifika utskriftselement som skall placeras exakt inom ett visst utrymme på pappret.

Med TM-U295 kan du även koppla upp till 2 st kassalådor, och kan även skriva ut bladen från fram- eller baksidan. Att byta färgbandskassett är enkelt tack vare innovativ design. Skrivaren stödjer även två olika färger.

Programvara för utskrift (Windows) medföljer.

TM-U295 är en av de minsta nota- och blankettskrivarna och har under många år etablerats på marknaden som en pålitlig och hållbar produkt.
Den kompakta skrivaren bearbetar enstaka pappersark som notor, checkar, kvitton och recept med en storlek upp till 182x257mm.
TM-U295 är även den minsta slip-skrivaren på marknaden som sedan länge etablerat sig som den självklara skrivaren för verksamheter som vill printa checkar, läkemedelsrecept, bankutdrag, och andra papper på enskilda blad.
Två uttag för kassalådor.

Utskriftskvalitet  
Maximal utskriftsbredd 42
Utskriftshastighet  
Maximal utskriftshastighet 88 cps
Teckentäthet 16.2 cpi
Maximalt antal kopior 2 copies
Varaktighet  
Bandlivslängd 1.5 million characters
Medeltid mellan fel (MTBF) 180000 h
Vikt & dimension  
Vikt 1.6 kg
Certifikat  
Säkerhet UL, CSA C22.2 No. 950
Elektromagnetisk kompatibilitet VCCI class A, FCC class A, CE marking
Övrigt  
Produktstorlek (BxDxH) 180 x 190.5 x 101.5 mm
Strömförsörjning 24 VDC±10%
Anslutningsteknologi Wired
Mediats tjocklek 0.09/0.35 µm
Ytterligare information  
Garanti 1 År
Datasheet Klicka här för att se produktblad