Support på kvittoskrivare, etikettskrivare och streckkodsläsare tillhandahålls av respektive tillverkare eller programvaruleverantör, se länkar nedan.

Tips Om det gäller en skrivare gör ett självtest först, stäng av skrivaren & vänta 10 sekunder, håll ned kvittomatningsknappen (feed) och slå på skrivaren, när kvitto skrivs ut släpp feed knappen. När självtestet är slutfört prova om skrivaren fungerar igen.
(för Star mPOP se längre ner på sidan)

Star Support, klicka här
(Tel: +44 (0)1494 471111)
kontaktformulär

Epson Support, klicka här
(Tel: 0771-40 01 34)

Citizen Support, klicka här
(Tel: +44 (0)20 8893 1900)
kontaktformulär

Zebra & Motorola Support, klicka här
(Tel: 08-587 694 53)
e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

(För inställning/kalibrering av Zebra etikettskrivare klicka här)

Bixolon Support, klicka här
(Tel: +49-211-68-78-54-0)

kontaktformulär

iZettle Support, klicka här
(Tel: 010-888 72 67)
e-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

TSC Support, klicka här

Honeywell & Intermec Support, klicka här
(Tel: 08-593 665 86)

Datalogic Support, klicka här
(Tel: 08-555 142 00)

Star mPOP Självtest (Self-Printing)

Prova att göra ett självtest, i slutet av utskriften kommer enheten att skriva ut Bluetooth statusen. Länk till instruktioner

Om bluetooth fungerar som det ska kommer utskriften att se ut ungefär så här:
(dev name och address kan skilja sig åt):

*** Bluetooth Information ***

Dev name : Star mPOP-A0093
iOS Name : mPOP
Address    : 00-12-F3-2D-2F-OD

Auto Connection
(Factory Setting : OFF)
Current Setting  : OFF
New Pairing Permission : ON