Zettle

iZettle Kortläsare
iZettle Kortläsare
748,00 SEK

Zettle Reader ansluts trådlöst till din smartphone eller tablet vilket gör den till den perfekta accessoaren för din kassadisk. Zettles kortläsare gör det enkelt att ta emot betalningar med kort. Anslut dosan till din telefon eller surfplatta med Bluetooth och börja ta betalt Zettles kortläsare klarar av både chip och blipp Fungerar med Apple iOS och Android.

zettle-mc3-vit
3 662,00 SEK

Zettle reader 2 med kvittoskrivare standard. Zettle Reader ansluts trådlöst till din smartphone eller tablet vilket gör den till den perfekta accessoaren för din kassadisk.

zettle2-star-paket-svart
3 680,00 SEK

Paket med Zettle Reader 2, stativ/docka och kvittoskrivare som ansluts trådlöst till din smartphone eller tablet vilket gör den till den perfekta accessoaren för din kassadisk. iZettles kortläsare gör det enkelt att ta emot betalningar med kort. Anslut dosan till din telefon eller surfplatta med Bluetooth och börja ta betalt. Fungerar med både Apple iOS och Android.

mPOPPack
mPOPPack
5 999,00 SEK

Star mPOP Zettle reader 2 + laddningsdocka och Star POPpack (Tablettrotation 180° Pulverlackad stål).

Utskriftshastighet 100 mm/s

(Ord Pris 11880:-)

iZettle Store Kit
iZettle Store Kit
3 874,00 SEK

iZettle Paket med Kvittoskrivare med Lightning koppling eller Bluetooth ,
Stativ och kassalåda för iPad
Robust iPad Stativ med starka magnetfötter för placering på kassalådan,
går att vinkla framåt och bakåt.

Utskriftshastighet 250 mm/s

(Ord Pris 9880:-)

iZettle Store Kit
5 399,00 SEK

Kortläsare: iZettle Reader
Ställ för kortläsare: iZettle Dock
Kvittoskrivare: Star TSP143IIIU eller Star MC-Print3 Bluetooth
Kassalåda: STAR CB 2002
Tablethållare: C-Frame Universal
Kassalåda: Hölje till kassalåda från STAR
Kvittorullar: Kvittorullar,5 st

Star mPOP™
Star mPOP™
4 337,00 SEK

Star mPOP™ är en designad kassalåda med inbyggd skrivare som är kompatibel med Zettle betallösning. och möjlighet till inbyggd streckkodsläsare. Med Bluetooth-anslutning kopplar du lätt upp dig till din POS-enhet eller surfplatta. mPOP stödjer de flesta operativsystem, inkl. Windows, Linux, Android och iOS. Godkänd för Zettle & iZettle med iOS..

Utskriftshastighet 100 mm/s

(Ord Pris 7830:-)

izettle-hallare-laddningsdocka-stativ-for-izettle-kortlasare
izettle-hallare-laddningsdocka-stativ-for-izettle-kortlasare
498,00 SEK

iZettles laddningsdocka är avsedd för iZettle-kortläsare fungerar både som stativ och laddningsstation på samma gång. Designen gör kortläsaren lättillgänglig vid kassadisken och håller den på plats vid kortbetalningar. Hållaren laddar kortläsaren om den ansluts med USB

Socket CHS 7Ci för iZettle
3 060,00 SEK

SocketScan S700 ersätter föregångaren Socket CHS-7Ci som är en liten och estetisk 1D-streckkodsläsare som är godkänd för användning med iZettle. Scannern är också kompatibel med plattor och smartphones för Apple iOS, Android, BlackBerry® och Windows®.

stativ,-hallare,-stall,-for-ipad,-samsung,-windows-surfplattor,-lasbart
stativ,-hallare,-stall,-for-ipad,-samsung,-windows-surfplattor,-lasbart
1 039,00 SEK

Stativet är den perfekta hållaren för surfplattor i alla storlekar 7,9-13tum.
Stativet kan anpassas för nästan alla surfplattestorlekar på marknaden. Hållaren tillåter dig justera plattans vinkel,och gör det möjligt att vrida och växla plattan mellan stående läge eller landskapsläge. Hållaren går även att "flippa över" till kundens håll för att t.ex. visa priser eller produkter på skärmen.
Låsbart med vajerlås..

spacepole,-komplett-stolpe,-smal,-med-flerledad-arm
spacepole,-komplett-stolpe,-smal,-med-flerledad-arm
1 758,00 SEK

Stolpe om 400mm + vinklat fäste för montering av Surfplatta eller POS hårdvara. Kompletteras t.ex. med extra arm för betalterminal och/eller skrivare.

@Rest, universellt tablet-ställ
349,00 SEK

Stället passar till alla sorters tablets. Det är slimmat och stadigt med en inbyggd kanal för sladden enkelt att ladda och ser prydligt ut. Enkelt och flexibelt Funkar med alla tablets Funkar för liggande och stående bild

ipad-hallare,-pos-stativ-med-faste-for-izettle-miura-kortterminal
i-Frame POS stativ, MultiGrip med hållare för Miura/iZettler
2 883,00 SEK

Färdig stativlösning för iZettle kassasystem, med stativ och fästplatta för iPad 2, 3, 4 och iPad Air.Fästplattan som medföljer är för den äldre svarta iZettle-modellen. Om du har den nyare, vita modellen av iZettles kortläsare så måste du köpa till rätt fästplatta (se relaterade artiklar till denna artikel).

mPOPPack
mPOPPack
1 755,00 SEK

STAR POPPACK Star mPOP-kombinerad skrivare och kassaskivare kan enkelt omformas till en mPOS-station med POPPack en högkvalitativ 10 tums metallplattformsställ

mPOS universell tabletthölje och stativ för 9,7
2 178,00 SEK

Enkel och elegant design Flera applikationer i en enhet Olika monteringsalternativ Passar 9,7 '' tabletter 180 ° rotation (för den höga C-Frame-lösningen) Anpassa din kundupplevelse Finns i olika färger Installera var som helst Skyddar maskinvaran MPoS redo Hållare och stativ för mPOS. OBS! iPad ingår inte i paketet.

Ställ Windfall för iPad Air  1, 2 & IPAD PRO 9.7
ställ-windfall-för-ipad-air
1 149,00 SEK

Om du gillar design är det här iPad-stället något för dig. Stället passar till iPad Air och går att låsa så att din iPad står tryggt. Själva stället kan du antingen sätta fast i bordet eller ha löst. Snygg design Lås fast din iPad i stället Fin ihop med Windfalls kassalåda och kortläsarställ Enkelt och flexibelt Funkar med alla tablets Funkar för liggande och stående bild

Ställ Windfall för iPad Air  1, 2 & IPAD PRO 9.7
ställ-windfall-för-ipad-12,9-pro
1 651,00 SEK

Om du gillar design är det här iPad-stället något för dig. Stället passar till iPad 12,9 Pro och går att låsa så att din iPad står tryggt. Själva stället kan du antingen sätta fast i bordet eller ha löst. Snygg design Lås fast din iPad i stället Fin ihop med Windfalls kassalåda och kortläsarställ Enkelt och flexibelt Funkar med alla tablets Funkar för liggande och stående bild

Ställ C-Frame-Universal 10
1 392,00 SEK

Denna nya C-Frame från Ergonomic Solutions är en innovativ tablethållare. Hållaren är ett universallösning som kan användas tillsammans med vilken 10 tums-tablet som helst. Fantastisk design Lås fast din tablet i hållaren Ser snygg ut och kan monteras i höljet till kassalådan från STAR Snygg design Lås fast din iPad i stället Fin ihop med Windfalls kassalåda och kortläsarställ Enkelt och flexibelt Funkar med alla tablets Funkar för liggande och stående bild

hölje-till-kassalåda-från-star
1 079,00 SEK

Höljet skyddar din kassalåda och gör att den ser snyggare ut, men framförallt fixerar den C-Frame-hållaren. Du kan dessutom rotera tablethållaren 180 grader trots att den är fixerad i höljet.

Zettle kassasystem och kortterminal

Kassasystemet som ger full kontroll. Ge personal och kunder en suverän upplevelse varje dag med Zettles enkla och skalbara kassasystem. Kombinera Zettle kassasystem med antingen Zettle Reader eller Zettle Terminal för att enkelt ta betalt, följa upp försäljningen och hantera lagret – allt på ett och samma ställe. Appen kan hämtas utan kostnad, är snabb att installera och lätt att använda. Du kan börja sälja smartare nästan direkt!

• Säker kassa för alla vanliga betalsätt

• Omedelbara produkt- och säljrapporter

• Lätt att använda, ingen utbildning behövs

• Inga bindningstider eller dolda avgifter

• Lättöverskådliga rapporter över försäljning och personal i realtid.

• Organisera och synka ditt lager i samma app.

Zettles mobila kortterminal tar snabbt emot kort- och kontaktlösa betalningar för försäljning vid kassan och på gående fot. Ingen månadsavgift, 1,85 % per transaktion. Koppla ihop Zettle Reader 2 med en av Zettles kassasystemsappar och få alla funktioner du behöver för att enkelt driva din verksamhet.

Ta emot alla kort samt kontaktlösa betalningar

Kom igång snabbt och sälj direkt

 Ladda på ett kick och ha batteri för hela dagen

Ingen bindningstid – säg upp när du vill

Ny kund Skapa konto gratis och få ner priset på din första Zettle-kortläsare 199Kr