Köksskrivare för iZettle Pro Star SP742ME3

3 646,00 SEK
inkl.moms: 4 557,50 SEK
Rabatt
Artikelnummer: 39339432
Perfekt om du behöver skriva ut beställningar till kockarna i köket. Den robusta punktmatrisskrivaren för iPad POS är konstruerad för att användas i varma och fuktiga köksmiljöer. Punktmatrisskrivare används ofta i miljöer där fett och värme inverkar negativt på termiska utskrifter. Skrivaren ansluts till din router via ett Ethernet-gränssnitt och är ett utmärkt val för dig som behöver kunna skriva ut stora volymer med hög hastighet.
Produktvarianter

iZettle Köksskrivare

Perfekt om du behöver skriva ut beställningar till kockarna i köket.
Den robusta punktmatrisskrivaren för iPad POS är konstruerad för att användas i varma och fuktiga köksmiljöer. Punktmatrisskrivare används ofta i miljöer där fett och värme inverkar negativt på termiska utskrifter. Skrivaren ansluts till din router via ett Ethernet-gränssnitt och är ett utmärkt val för dig som behöver kunna skriva ut stora volymer med hög hastighet.
En buzzer-enhet kan köpas till separat för att uppmärksamma kökspersonalen på att det kommit in en ny beställning.
Den snabba tvåfärgsskrivaren ger tydlig och lättläst text och har en clamshell-konstruktion som gör det enkelt att fylla på papper och en integrerad strömförsörjning som sparar plats.
För dig som använder iZettle Pro-appen har skrivaren även en keep alive-funktion.

När den funktionen är aktiverad kan skrivaren automatiskt skriva ut ett kvitto som anger att nätverkskablarna har dragits ur eller anslutningen försvunnit. Skrivaren visar också direkt om utskriftsfunktionen i köket inte fungerar när serveringspersonalen försöker skriva ut en bong till iZettle Pro-terminalen. Dessa funktioner gör att det är minimal risk för att en beställning inte når fram till köket.