Seagull Bartender 2016 Automation 15-Printer Edition

Artikelnummer: BT16-A15
BarTender Automation. Etikett och streckkodsprogram för att skriva ut avancerade etiketter med streckkoder med koppling till databaser och integration med andra program. Programmet har också stöd för utskrift av RFID-taggar. Automation-versionen erbjuder ännu mer funktioner än Basic och Professional. Bland annat stöder BarTender Automation funktioner som tillåter andra program att kontrollera och utnyttja BarTender automatiskt, för maximal effektivitet.
Denna produkt har utgått ur sortimentet

BarTender Automation. Etikett och streckkodsprogram för att skriva ut avancerade etiketter med streckkoder med koppling till databaser och integration med andra program. Programmet har också stöd för utskrift av RFID-taggar.

Automation versionen  tillåter ett obegränsat antal nätverksanvändare med licenser baserat på antalet skrivare. Dvs. ni kan ha obegränsat antal användare men enbart ett begränsat antal skrivare (berode på vald produkt). Läs mer om skillnaderna mellan de olika versionerna längst bak i produktbladet.

 

BarTender Automatio är ett etikettprogram för professionell och automatiserad etiketthantering & design.
Med BarTender 2016 kan du skapa snygga och högkvalitativa etiketter eller kort snabbt och professionellt. Seagull Scientific är världsledande inom etiketttryck för Windows-datorer, och erbjuder allt du kan tänkas behöva för design och tryckning av etiketter eller kort.

Alla varianter av BarTender 2016 är extremt lätta att använda, och inbyggda guider gör arbetet ännu lättare. BarTender kommer också med över 5000 inbyggda standardmallar för olika etikettdesigner, logotyper, bilder och annat.

Automation-versionen har alla nödvändiga funktioner för etikett- och kortdesign. Automation-versionen erbjuder ännu mer funktioner än Basic och Professional. Bland annat stöder BarTender Automation funktioner som tillåter andra program att kontrollera och utnyttja BarTender 2016 automatiskt, för maximal effektivitet.

Funktioner kortfattat:
Alla funktioner från BarTender Professional
Skriv ut automatiskt från alla typer av system eller enheter som svar på dataöverföringar och SDK-åtgärder
Designa med hjälp av Intelligent Templates™ för att minska underhållet
Säkra utskriftsmiljön med användar- och grupproller
Övervaka pågående utskriftsstatus och se detaljerad historik över systemanvändning
För en detaljerad lista över skillnaderna mellan de olika BarTender-versionerna, klicka här: Detaljöversikt för olika BarTender-versioner.

BarTender Basic & BarTender Professional är licensierade per PC, medan de mer industrianpassade versionerna BarTender Automation och BarTender Enterprise Automation är licensierade per skrivare.

pdf Läs mer i produktblad  download 30 dagars demoversion

Frakt från: 0 krBildresultat för Seagull Bartender 2016