BrightSign HD224 Digital Signage Mediaplayer

Artikelnummer: HD224
Njut av felfri 4K och Full HD-enstaka videoavkodning, vanliga HTML5-prestanda och samtidig uppspelning från lokala, nätverks- och streamingkällor. Inkluderar standard I / O-paket med gigabit Ethernet, GPIO (GPIO-kontakter säljs separat), analoga och digitala ljud.

Denna produkt har upphört, klicka här för att se aktuella produkter
Denna produkt har utgått ur sortimentet

BRIGHTSIGN HD224 NETWORKED INTERACTIVE PLAYER decoder

4K CORPORATE LOBBY INFORMATION KIOSKS

Leverera relevanta och aktuella meddelanden till din företags publik med hjälp av vanlig 4K-video, tryck på interaktivitet och samtidig innehållsuppspelning från lokala, nätverksbaserade och strömkällor.

Eye-Catching VIDEOWALLS

Fånga uppmärksamhet med ramsäker synkronisering över en mängd skärmar för att ställa scenen för en seriös detaljhandelsterapi - nu i sann 4K-upplösning.

 

Dagens kontor innefattar media från en mängd olika källor och distributionskanaler. Med en BRIGHTSIGN HD224 NETWORKED INTERACTIVE PLAYER erhålls full kompatibilitet som gör det möjligt att avnjuta full HD-kvalitet för video decoding och main streamad HTML5 med möjlighet till samtidig uppspelning av material från lokala nätverk, streaming eller direktkällor. Decodern inkluderar ett standard I/O paket med gigabit Ethernet, GPIO, analogt och digitalt ljud. BRIGHTSIGN är en prisbelönt tillverkare och decodern vann bland annat AV Awards 2017.


Digital Signage mediaspelare
    Kompakt konstruktion 2,54 cm
    Stödjer decoding från H.265 (HVEC) video
    B-Deploy
    Gigabit ethernet
    Dynamisk Live Content funktion.

 

pdf