Dörr / fönsterkontakter Trådlös sensor till Larm 5080 3 Pack

599,00 SEK
inkl.moms: 748,75 SEK
Rabatt
Artikelnummer: 5907
Dörr / fönsterkontakter Trådlös sensor till Larm 5080 Denna sensor ger information om en dörr eller ett fönster är öppet eller stängt. Produkten består av ett magnetiskt element och huvudenheten. En av delarna är monterad på den rörliga delen av fönstret eller på dörren, den andra delen är placerad på ramen. Installationen kan göras med skruvar eller dubbelsidig tejp.

Dörr / fönsterkontakter Trådlös sensor till Larm 5080 3st i paket
Denna sensor ger information om en dörr eller ett fönster är öppet eller stängt. Produkten består av ett magnetiskt element och huvudenheten. En av delarna är monterad på den rörliga delen av fönstret eller på dörren, den andra delen är placerad på ramen. Installationen kan göras med skruvar eller dubbelsidig tejp.

Batterier kan bytas ut utan att lossa enheten från dörren eller ramen. Enheten kommer att ge en visuell varning på enheten och skickar en varning till Protect 5080-kontrollen när batterier behöver bytas ut. Enheten erbjuder en manipuleringskontroll och skickar ett larmmeddelande när det manipuleras. Enheterna skickar information till en kontroller eller någon annan tillhörande Protect 5080-enhet. Enheten måste ingå i ett Protect 5080-nätverk med en fjärrkontroll eller någon annan Protect 5080-kontroller.