Datalogic Magellan 1500i 2D USB Svart

3 650,00 SEK
inkl.moms: 4 562,50 SEK
Rabatt
Artikelnummer: MG1501-10211-0200
Datalogic Magellan™ 1500i är en av de mest robusta och kompakta presentationerna scannrarna på marknaden, och har länge har varit det självklara valet för en rad branscher där det finns en snabb och säker streckkodsläsning är ett behov, t.ex. inom handeln, hos apotek, bibliotek och inom logistik.

Datalogic Magellan™ 1500i

Magellan 1500i är en högpresterande presentationsscanner från Datalogic för en mängd olika applikationer inklusive försäljningsställen, apotek och kundservice. Magellan 1500i-skannern ger enastående prestanda på 1D och 2D streckkoder från mobiltelefoner.
Tillägget av Digimarc® Barcodes-avkodning av vattenstämpel gör detta till en unik kapabel skanner i presentationskategorin.

Datalogics Magellan 1500i-skanner är en högpresterande presentationsscanner för en mängd applikationer, inklusive försäljningsställen, apotek och kundservice. Magellan 1500i-paret bildskanning expertis utvecklat för våra större skannrar med en innovativ, kompakt design för att skapa den mest kraftfulla presentationsskannern på marknaden. Tillägget av Digimarc-streckkodavkodning gör att Magellan 1500i-skannern unikt kan hantera både aktuella och framtida skanningsbehov.

Magellan 1500i använder en högpresterande megapixelsensor och anpassad optik för att skapa ett stort läsområde som kan läsa på avstånd upp till 25 cm och med 1D svephastigheter upp till 1,5 m / s. Kraftfulla avkodningsalgoritmer ger oöverträffad prestanda på olika 1D- och 2D-etiketter, inklusive svårlästa, trunkerade och skadade koder. Magellan 1500i-skannerns stora läsarea och svepprestanda gör skanning enkelt och intuitivt även för nybörjare.

Den konsekventa, bekväma belysningen möjliggör sömlös avläsning av 1D- och 2D-streckkoder från tryckta eller mobila källor, samtidigt som reflektionen reduceras och flimring elimineras som kan orsaka operatörsbehag.

Datalogics Motionix ™ rörelseavkänningsteknik gör det möjligt för skannern att intuitivt växla till handhållet läge när enheten plockas upp. Detta slår på en LED-siktare, medan "Green Spot" -tekniken ger en läst bekräftelse direkt på koden. När den placeras tillbaka återgår skannern sömlöst till standläge.

Med sitt lilla fotavtryck och attraktiva design kompletterar Magellan 1500i-skannern alla försäljnings- och servicemiljöer. Klassiska svarta och vita kapslingar kopplas ihop med en mängd monteringsalternativ för att göra detta till en mångsidig, kraftfull produkt i ett attraktivt, kompakt paket.

pdf Produktblad   video Se Film
Egenskaper:

Läser bl.a. 1D-, 2D- och PDF417-streckkoder
Illumix Intelligent belysning minimerar
blinkningar och läser koder från mobiltelefoner och andra mobila enheter
Digital bildteknik eliminerar rörliga delar för bättre tillförlitlighet
Utnyttjar grönpunktsteknik för att bekräfta att koden har lästs
Magellan integreras lätt i olika POS-system med hjälp av dess många anslutningsmöjligheter, och har bredare tolerans för olika defekter på streckkoderna
Medföljer: USB-kabel, hållare.