Elcom EURO-200TE Kassaregister inkl. kvittoskrivare kunddisplay

Artikelnummer: E200TEV48J
Elcom Euro-200TE har en futuristisk design. Lättläst display för kassabiträdet ökar arbetsglädjen och minskar ögontrötthet. Vridbar kunddisplay med bakgrundsbelysning. Programmerbart membrantangentbord med 10 knappar. Kan enkelt tas med ett praktiskt inbyggt bärhandtag.

Denna produkt har upphört, klicka här för att se aktuella produkter
Denna produkt har utgått ur sortimentet

Euro-200TE, inklusive kassalåda, CleanCash och Jodo

Euro-200TE har en höjbar kunddisplay med bakgrundsbelysning.
Högkvalitativt grundtangentbord med utbytbar text på de olika knapparna,
samt programmerbart membrantangentbord med 10 knappar.

Designen är en viktig del hos Elcom, och den höj- och vridbara kunddisplayen med bakgrundsbelysning
ger kunden en bra översikt.
De programmerbara membrantangenterna ger snabbt flöde i kassan och med en stabil kvittoskrivare och enkel inkoppling av både kassalåda, kontrollenhet och extrautrustning som streckkodsläsare eller ett externt tangentbord blir Euro-200TE en
mycket prisvärd kassa för många olika behov.
Euro-200TE kommer även med ett smart myntfack på fronten, för snabb åtkomst till växel eller pennor och andra små prylar. Kassan går även att integrera med kortterminalen Verifone Yomani XRP.
VI PROGRAMMERAR ÅT DIG! Vi föranpassar våra kassaregister enligt uppgifter ifyllda i ett formulär som skickas till dig efter genomförd beställning. Detta innefattar kvittotext, varugrupper, PLU, moms, betalmedel och logga. Ni behöver bara koppla in strömkabeln i väggen och börjar registrera försäljningen! I PAKETET INGÅR: Elcom Euro-200TE kassaregister Kassalåda med eller utan CleanCash kontrollenhet ("svarta boxen") med kabel val av Programmering med kvittotext och varugrupper, samt logotyp Externt journalminne ("JoDo") med kabel  BETALSÄTT Euro-200TE har tre betalmedel: kontant, kort och check. Vid behov kan check-knappen användas som Swish-knapp, men detta bör i förväg dokumenteras. Kontakta oss för mer information om hur man bör hantera Swish-knappar på kassor med hårdkodade betalmedel. MEMBRANTANGENTBORD Programmerbart membrantangentbord med 10 knappar. Dessa tangenter kan programmeras med nästan vilken funktion som helst och även automatiskt sekvensutförande. Alltså kan en tangent programmeras att automatiskt utföra ett helt köp på flera olika artiklar med olika priser. Detta programmeras via PC. EXTERNT JOURNALMINNE ("JODO") JoDo (Journal Downloader) är ett externt minne som automatiskt sparar ner den elektroniska journalen när den börjar bli full. BÄRHANDTAG Euro-200TE är så liten att den enkelt kan tas med i det praktiska bärhandtaget. PENN- OCH MYNTFACK Uttagbart fack för pennor, växelmynt och andra småsaker. INTEGRATION Vid behov kan Euro-200TE kopplas till en skanner för ännu snabbare hantering av varor, samt till kortterminalen Verifone Yomani XRP. RAPPORTER X- & Z rapport Periodisk rapport Varugruppsrapport PLU-rapport Biträdesrapport Detta är ett urval av de vanligaste rapporterna. Fler rapporter går att utföra.

Anslutbara tillbehör: 
Streckkodsläsare
Kortterminal (Ethernet)
Kontrollenhet,

Produktspecifikation:
Mått Bredd Höjd Djup
315 mm 115 mm 275 mm
Vikt 2,2 kg
Batteridrivet Nej
Tangenter Fysiskt tangentbord med sifferknappar, samt membrantangentbord med 10 knappar Momssatser 0%, 6%, 12%, 25% och momslös
Elektronisk journal Ja
Rullens bredd 57 mm
Rullens ytterdiameter 48 mm
Kunddispla yUtdragbar och vridbar kunddisplay (1-rads LCD-display)
Biträdesdisplay 2-raders LCD-display

 
alt
Support
mer info

Tips! Med tillval "Minneskort för journal" så slipper man skriva ut journalen varje gång minnet blir fullt.