Elo 15.6" Pekskärm 1366 x 768

Artikelnummer: E156
Med en ren glaskonstruktion för att möjliggöra hög ljusöverföring utan att äventyra hållbarhet eller funktionalitet. 1509 är tillgänglig med IntelliTouch.Kostnadseffektiv och pålitlig pekskärm från världsledande ELO. Accutouch teknik vilket lämpar sig för mer krävande miljöer. Skärmen klarar att bli utsatt för stötar, smutts och damm!
Denna produkt har utgått ur sortimentet

Elo 1509L 15,6-tums widescreen LED-pekskärm är en lågprofils, detaljhärdad lösning med ren glaskonstruktion för att möjliggöra hög ljusöverföring utan att äventyra hållbarhet eller funktionalitet. 1509 är tillgänglig med IntelliTouch yta akustisk våg (SAW) som erbjuder enkel beröringskapacitet, "byggd för beröring" och erbjuder en idealisk lösning för allmänna applikationer, inklusive servering och detaljhandel.

Kostnadseffektiv och pålitlig pekskärm från världsledande ELO. Accutouch teknik vilket lämpar sig för mer krävande miljöer. Skärmen klarar att bli utsatt för stötar, smutts och damm!

Integrerad touch.
Med inga rörliga delar att slita ut, erbjuder 1509 ett snabb respons som är korrekt och driftfri med ett finger, en handske eller en soft stylus.

Flexibel montering.
Pekskärmskärmen kan fästas på en disk, eller när stativet tas bort monteras på en vägg eller på en stolpe, och med LED-bakgrundsbelysningen minskar strömförbrukningen betydligt.

Commercial grade.
15,6-tums pekskärmen levererar kvalitet och pålitlighet som Elo är känt för. Alla Elo produkter går igenom strikt pålitlighetstestning (över 20 test) för att leverera 50 000 MTBF.