Elo 1515L 15" IntelliTouch

Artikelnummer: E399324
1515L 15-tums standardformat (4:3) pekskärm levererar professionell kvalitet byggd för tillförlitlighet. Prisvärd och kompakt med IntelliTouch eller AccuTouch.
Produktvarianter
Denna produkt har utgått ur sortimentet


Elo 1515L
15-tums standardformats pekskärm levererar professionell kvalitet byggd för tillförlitlighet i ett prisvärt kompakt fotavtryck.
Den ytrymmesbesparande pekskärmen innehåller en stabil bas, sidokontroll och låsningsfunktion för allmän användning. Oavsett om den används som skrivbord eller en väggmonterad enhet, erbjuder 1515L flexibilitet för montering och två beröringstekniska alternativ.

Integrerad touch.
Med inga rörliga delar att slita ut, erbjuder 1515 ett snabb respons som är korrekt och driftfri med ett finger, en handske eller en soft stylus.

Flexibel montering.
Pekskärmskärmen kan fästas på en disk, eller när stativet tas bort monteras på en vägg eller på en stolpe, och med LED-bakgrundsbelysningen minskar strömförbrukningen betydligt.

MSR redo.
Den extra ergonomiska tre-spåriga magnetkortsläsaren (MSR) kan enkelt installeras och ger en elegant integrerad lösning. MSR finns i två versioner: USB med tangentbordemulering; och USB med HID-klass specifikation 1.1

Commercial grade.
15-tums pekskärmen levererar kvalitet och pålitlighet som Elo är känt för. Alla Elo produkter går igenom strikt pålitlighetstestning (över 20 test) för att leverera 50 000 MTBF.

Skärmstorlek 15 "
Bildförhållande 4:3
Upplösning 1024 x 768
Uppdateringsfrekvens 75 Hz
Anslutning VGA (HD-15)
Teknik TFT aktiv matris
Responstid 11.7 ms
Färgstöd 16,7 miljoner färger
Bildkontrastförhållande 500:1
Ljusstyrka för bild 225 cd/m²
Monitoregenskaper Sync on Green, IntelliTouch Surface Wave el. AccuTouch
OSD-språk Engelska, Tyska, Franska, Spanska, Japanska
Bildskärmsbeläggning Bländskydd
Bildkvot 4:3