Elo PayPoint 13.3" Android 7.1

Artikelnummer: E347129
PayPoint Plus för Android är en ny allt-i-ett-mPOS-lösning som ger oöverträffad stil till försäljningsstället med en distinkt modern estetik.
Android 7.1, 13,3" skärm, projektiv kapacitiv, 3GB RAM, 32GB SSD, 2-tums skrivare, 1D streckkodsläsare, 4sedel 5myntfack kassalåda, vit
Startpaket
Denna produkt har utgått ur sortimentet
 
 
 
 
 pdf Broschyr

PayPoint® Plus för Android™

PayPoint är en allt-i-ett-mPOS-lösning som ger enkelhet och elegans till försäljningsstället. PayPoint-plattformen är utrustad med en elegant och modern stil med kringutrustning som är inbyggd, och är designad och byggd för att hålla. Skärmen för flip-for-signatur uppmuntrar kundengagemang och elektronisk kvittotilldelning. Bluetooth-anslutning och expansionsportar möjliggör tillägg av valfria kringutrustning, till exempel en handhållen skanner eller våg. Med sin enkla kabeldesign gör att PayPoint snabbt och enkelt kan installeras på försäljningsstället. Bara packa upp, plugga in, ansluta och köra.

Design

Oavsett om det är i en detaljhandel eller QSR-miljö, är bänkutrymmet på ett premium när det gäller POS-systemet. Att se till att disken ser ut som inbjuden och är funktionell är av yttersta vikt. Med sitt lilla fotavtryck och attraktiv design gör PayPoint for Android pengarna i ett vackert och funktionellt utrymme för att bättre kunna betjäna dina kunder.

Hantera på distans.

Med EloView® har du befogenhet att hantera ditt Android-drivna PayPoint-system på distans. Installera din POS-applikation, ladda innehåll och uppdatera operativsystemet enkelt och effektivt med den säkra och skalbara enhetshanteringsplattformen. Läs mer om EloView.


Magnetkortsläsare

PayPoint Plus är utrustad med en 3-spår krypterbar magnetbandsläsare (MSR) byggd av Magtek. MSR kan användas för lojalitetskort eller incheckning av anställda. För att kryptera enheten för att acceptera kreditkortsbetalningar kan du använda det intuitiva verktyget Elo tillhandahåller.

Anslutning för tredje parts kringutrustning

PayPoint Plus har ytterligare ingång/utgångsportar inklusive seriell, USB och mini-HDMI för att stödja 3:e parts kringutrustning. Från våg eller sekundär display till NFC och EMV-enheter - PayPoint Plus erbjuder många alternativ. Du kan till och med lägga till en andra kassalåda om det behövs.

Anslutningar

PayPoint Plus för Android erbjuder Wi-Fi 802.11 b / g / n / ac som ger stöd för både 2,4Ghz och 5Ghz-band. Dessutom möjliggör BLE 4.1 anslutning till tredje parts enheter.

Produktbeskrivning Elo PayPoint - allt-i-ett - Snapdragon 2 GHz - 3 GB - 32 GB - LED 13.3"
Typ Butiksterminal - allt-i-ett
Lokalisering Storbritannien, Europa
Processor 1 x QUALCOMM Snapdragon 2 GHz (med 8 kärnor)
RAM 3 GB
Kontrollerkort SATA
Hårddisk 1 x SSD 32 GB - SATA
Bildskärm 13.3" - LED - 1920 x 1080 (Full HD) - 16:9 - pekskärm
Skrivare Kvittoskrivare - termisk överföring
Ljudutgång Stereo
Nätverksfunktioner GigE, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac, Bluetooth 4.1
Strömtillförsel Växelström 100 - 240 V (50 - 60 Hz)
Medföljande OS Android 7.1 (Nougat)
Dimensioner (BxDxH) 34.5 cm x 21.2 cm x 28.8 cm
Vikt 6.28 kg
Tillverkarens garanti Begränsad garanti - 3 år