Elo PayPoint Plus 15.6" 32GB SSD, MSR, 2D Scanner inbyggd skrivare Android 7.1

Artikelnummer: E347918
PayPoint Plus för Android är en ny allt-i-ett-mPOS-lösning som ger oöverträffad stil till försäljningsstället med en distinkt modern estetik.
Android 7.1, 15,6" skärm, projektiv kapacitiv, 3GB RAM, 32GB SSD, 3-tums skrivare, 2D streckkodsläsare, 4sedel/8mynt kassalåda, vit
Startpaket
Denna produkt har utgått ur sortimentet
filmVideo 
 
 
 
 
 pdf Broschyr

PayPoint® Plus för Android™

PayPoint Plus för Android är en ny allt-i-ett-mPOS-lösning som ger oöverträffad stil till försäljningsstället med en distinkt modern estetik. PayPoint Plus tillhandahåller allt som en handlare behöver, inklusive ett 15,6-tums Android-drivet system, en fullt integrerad 2D-streckkodsläsare från Honeywell, en 3-tums skrivare från Star Micronics, en krypterbar MSR från Magtek, en stor 16-tums kassalåda och anslutningar för externa enheter från tredje part. Med en flip-for-signature pekskärm och inbyggd kunddisplay, idealisk för detaljhandel, restauranger, hotell och nöjesställen.

Stor bildskärm

PayPoint Plus för Android erbjuder en full HD 15,6-tums TouchPro ™ Pro-G PCAP-pekskärmskärm som möjliggör multi-touch-svar med upp till 5 träffar samtidigt.

Roterande bildskärm

Engagera kunden genom att låta dem styra sin transaktion. Med det roterande displayhuvudet kan du aktivera kunderna att delta i lojalitetsprogram, visa sina inköp och skriva under för att slutföra sin transaktion.

80mm Kvittoskrivare

PayPoint Plus ger robust skrivarprestanda med en TSP100III byggd av Star Micronics. Droppa i en standard 80mm thermorulle och skriv ut med hastighet vid 230mm/sek. Skrivaren stöder flera språk, streckkoder och logotyputskrift. Tillförlitligheten kommer först - den här skrivaren har testats på MCBF på 60 miljoner linjer.

Streckkodsläsare

2D-streckkoder är den nya normen över detaljhandel. PayPoint Plus är utrustad med en omnidirectionell 1D / 2D-skanner byggd av Honeywell. Skannern kan konfigureras för driftlägen, belysning, pipvolym och val av symbologier för att optimera prestanda för dina specifika behov.

Kassalåda i full storlek

Den fullstora 40-centimeters industristandard kassalådan erbjuder ett 3-positionslås och möjligheten att lägga till en andra kassalåda via en I/O-port.

Magnetkortsläsare

PayPoint Plus är utrustad med en 3-spår krypterbar magnetbandsläsare (MSR) byggd av Magtek. MSR kan användas för lojalitetskort eller incheckning av anställda. För att kryptera enheten för att acceptera kreditkortsbetalningar kan du använda det intuitiva verktyget Elo tillhandahåller.

Anslutning för tredje parts kringutrustning

PayPoint Plus har ytterligare ingång/utgångsportar inklusive seriell, USB och mini-HDMI för att stödja 3:e parts kringutrustning. Från våg eller sekundär display till NFC och EMV-enheter - PayPoint Plus erbjuder många alternativ. Du kan till och med lägga till en andra kassalåda om det behövs.

Anslutningar

PayPoint Plus för Android erbjuder Wi-Fi 802.11 b / g / n / ac som ger stöd för både 2,4Ghz och 5Ghz-band. Dessutom möjliggör BLE 4.1 anslutning till tredje parts enheter.

Produktbeskrivning Elo PayPoint Plus - allt-i-ett - Snapdragon 2 GHz - 3 GB - 32 GB - LED 15.6"
Typ: Butiksterminal - allt-i-ett
Lokalisering: Världsomspännande
Processor: 1 x QUALCOMM Snapdragon 2 GHz (med 8 kärnor)
RAM 3 GB Kontrollerkort: SATA
Hårddisk: 1 x SSD 32 GB - SATA
Bildskärm: 15.6" - LED - 1920 x 1080 (Full HD) - 16:9 - pekskärm
Skrivare: Kvittoskrivare - termisk överföring
Ljudutgång : Stereo
Nätverksfunktioner: GigE, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac, Bluetooth 4.1
Strömtillförsel: Växelström 100 - 240 V (50 - 60 Hz)
Medföljande OS: Android 7.1 (Nougat)
Dimensioner: (BxDxH) 42 cm x 41.1 cm x 32.1 cm
Vikt: 9 kg
Tillverkarens garanti: Begränsad garanti - 3 år