Elo PayPoint Plus Docka 9,7 för iPad 80mm skrivare, 2D streckkodsläsare,

Artikelnummer: E475289
PayPoint Plus för Android är en ny allt-i-ett-mPOS-lösning som ger oöverträffad stil till försäljningsstället med en distinkt modern estetik.
Dockstation för iPad 9.7", 80mm skrivare, 2D streckkodsläsare, 4sedel/8mynt kassalåda, vit.
iPad ingår ej
Startpaket
Denna produkt har utgått ur sortimentet
 
 
 
 
 pdf Broschyr

PayPoint® Plus för iPad®

PayPoint Plus för iPad är en ny allt-i-ett-mPOS-lösning som ger oöverträffad stil till försäljningsstället med en distinkt modern estetik. PayPoint Plus erbjuder allt som handlar om en handlare, inklusive en fullt integrerad 2D-streckkodsläsare från Honeywell, en 80mm skrivare från Star Micronics, en krypterbar MSR från Magtek, en stor 16-tums kassalåda och anslutningar till tredje parts kringutrustning. Med flip-for-signatur och en inbyggd kundskärmdisplay för att uppmuntra kunders engagemang är denna utrymmesbesparande och kommersiella AiO idealisk för detaljhandel, hotell, café, restauranger och nöjesställen.

Roterande iPad-hållare

Engagera kunden genom att låta dem styra sin transaktion. Med det roterande displayhuvudet kan du aktivera kunderna att delta i lojalitetsprogram, visa sina inköp och skriva under för att slutföra sin transaktion.

80mm Kvittoskrivare

PayPoint Plus ger robust skrivarprestanda med en TSP100III byggd av Star Micronics. Droppa i en standard 80mm thermorulle och skriv ut med hastighet vid 230mm/sek. Skrivaren stöder flera språk, streckkoder och logotyputskrift. Tillförlitligheten kommer först - den här skrivaren har testats på MCBF på 60 miljoner linjer.

Streckkodsläsare

2D-streckkoder är den nya normen över detaljhandel. PayPoint Plus är utrustad med en omnidirectionell 1D / 2D-skanner byggd av Honeywell. Skannern kan konfigureras för driftlägen, belysning, pipvolym och val av symbologier för att optimera prestanda för dina specifika behov.

Kassalåda i full storlek

Den fullstora 40-centimeters industristandard kassalådan erbjuder ett 3-positionslås och möjligheten att lägga till en andra kassalåda via en I/O-port.

Magnetkortsläsare

PayPoint Plus är utrustad med en 3-spår krypterbar magnetbandsläsare (MSR) byggd av Magtek. MSR kan användas för lojalitetskort eller incheckning av anställda. För att kryptera enheten för att acceptera kreditkortsbetalningar kan du använda det intuitiva verktyget Elo tillhandahåller.

Anslutning för tredje parts kringutrustning

PayPoint Plus har ytterligare ingång/utgångsportar inklusive seriell, USB och mini-HDMI för att stödja 3:e parts kringutrustning. Från våg eller sekundär display till NFC och EMV-enheter - PayPoint Plus erbjuder många alternativ. Du kan till och med lägga till en andra kassalåda om det behövs.

Enclosure Color: White
iPad Compatibility
For ETT10i2 models:
iPad Pro 9.7", iPad (2017 model), iPad 4, iPad Air, iPad Air 2
For ETT13i2 models:
iPad Pro 12.9"
USB Ports:
1 x Type A USB (for Charging)
1 x Mini USB (for Charging)
Serial Ports
2 x RJ45 Serial Ports
Cash Drawer Port: 1 x RJ12 cash drawer port
Barcode Reader: Honeywell N3680 1D/2D barcode scanner
Magnetic Stripe Reader (MSR):
Magtek 3 track encryptable
Default Security Level 2
Printer:
Star TSP100III USB thermal 3" (80mm) receipt printer with auto-cutter
Speed of 250mm/sec
Maximum paper roll diameter 80mm
Paper thickness: 0.053-0.085mm
Cash drawer:
4 bill, 8 coin built in cash drawer
Cash Drawer Inside Dimensions: - Bill: 6.45" x 3.54" x 2.20" / 164 mm x 90 mm x 56 mm, 90 mm cash slot adjustable +/-6 mm / 0.24"
- Coin: 1.57" x 3.54" x 1.41" / 40 mm x 90 mm x 36 mm)
OS: SDK support for iOS 10 and later