Epson ColorWorks C6000Ae med sax (cutter) matta etiketter

33 068,00 SEK
inkl.moms: 41 335,00 SEK
Rabatt
Artikelnummer: C31CH76102MK
Epsons nya och innovativa färgskrivare för etiketter. C6000 erbjuder en upplösning på hela 1200x1200 dpi för knivskarpa utskrifter. Nytt pigmentbläck ger skrivaren vattentåliga etiketter som klarar sig mot syra och ljus vilket passar utmärkt inom t.ex. inom GHS-verksamheter.
Produktvarianter

Epson ColorWorks C6000

ColorWorks C6000 har en maximal upplösning på 1200x1200 dpi, för knivskarpa utskrifter av detaljrika etiketter. Upplösning kan vid behov sänkas för att öka utskriftshastigheten. Det nya Ultrachrome DL-pigmentbläcket ger dig slitstarka, vattentåliga, syratåliga och ljuståliga tryck med bra färggradering.C31CH76102

Skrivaren lämpar sig utmärkt för utskrift av varningsetiketter, faropiktogram, farligt gods-etiketter, egna logotyper, reklamskyltar och klistermärken. Passande industrier är tillverkning, tryckeri, GHS-verksamheter, mat och dryck, bryggerier, logistik, apotek, kemikalier, produktetiketter, mm.

Skrivaren använder Epsons PrecisionCore-chipp, vilket ger skrivhuvudet en mycket lång livslängd. C6000 ger dig full frihet i utskrift av egna etiketter och håller nere långsiktiga kostnader så att investeringen snabbt blir lönsam. Innovativ design gör det möjligt att ladda rullar från två olika sidor, och öppningar fram och bak gör det möjligt att hantera papperstrassel på ett enkelt sätt.

Uppkopplingsmöjligheter inkluderar USB och LAN (ethernet). Skrivaren har drivrutiner för de flesta operativsystem, och går att använda på Windows-datorer, MacOS, iOS och Linux, och har drivrutiner för BarTender, NiceLabel och CodeSoft, samt emulering för ESC/Label. Skrivaren har stöd för integration med SAP. Skrivaren har en inbyggd display för ändring av inställningar, men går även att konfigurera via ett intelligent webbinterface.

C6000 stödjer utskrift på både matta, blanka och texturerade ytor, och är därför en väldigt flexibel lösning som gör det möjligt att printa många olika typer av etiketter för olika syften. Skrivaren har även en unik flyttbar sensor som gör det möjligt att printa på rullar med olika etikettformer.

UltraChrome DLMedieflexibilitet
CW-C6000Ae har en mängd nya funktioner som ger tillgång till praktiska och kreativa lösningar. Skrivaren stöder mediebredder mellan 25,4 och 112 mm och ger stöd för fler medier, även papper med textur. I praktiken kan dessa ColorWorks-etikettskrivare skriva ut allt från pyttesmå etiketter för e-cigarettflaskor till stora, tåliga etiketter som lämpar sig för kemikaliefat. Den innovativa, flyttbara sensorn gör det också möjligt att skriva ut på valfri form utan behov av en andra stansning.

Kompakt och enkel att använda
CW-C6000Ae har utformats för att vara oerhört användarvänlig. Alla åtgärder går att utföra från framsidan, vilket sparar arbetsutrymme. Det går att byta ut rullar från framsidan, höger och vänster. Vi har även formgett ett antal tekniska verktyg som hjälper till med skrivarhantering, -konfiguration och -underhåll, däribland ett webbgränssnitt och hantering av skrivarflottan, fjärrkonfiguration, underhåll och övervakning.

Utskriftskvalitet
Denna etikettskrivare erbjuder hög kvalitet, hög upplösning och fyrfärgsutskrift som standard men även färgpassningsfunktioner (ICC-profils- och dekorfärgsmatchningsverktyg) för imponerande, effektfulla färgetiketter.

Enkel integration
Alla modeller i sortimentet är enkla att integrera. Stöd för SAP Direct, ESC/Label och drivrutiner för Linux och Mac.
pdf

SPECIFIKATIONER

Mått (BxHxD) 340x326x565 mm
Vikt 23 kg
Utskriftsmetod Bläckstråle
Kärnans innerdiameter 40 mm
Max. ytterdiameter etikettrulle203 mm
Min. bredd etikettrulle 25,4 mm
Max. bredd etikettrulle 112 mm

Max. utskriftsbredd 108 mm
Längsta utskrift 609,6 mm
Tillåtna media Rulle, Vikark
Utskriftshastighet 119,5 mm/s (vid 300x600 dpi)
76,6 mm/s (vid 600x600 dpi)
18,8 mm/s (vid 600x1200 dpi)
9 mm/s (vid 1200x1200 dpi)
Anslutningar USB, LAN (ethernet)
Operativsystem:
Windows
Linux
Mac/iOS
ESC/Label
BarTender
CodeSoft
NiceLabel
SAP-integration
Upplösning 300-1200 dpi
Sax Ja
Display Ja
Användnings-temperatur 5° till 35°C