Epson ColorWorks C831

Artikelnummer: C11CC68132
Epson ColorWorks C831 Färg-etikettskrivare, Idealisk för stora etiketter, t.ex. för märkning av dunkar och kemikalier BS5609-certifierad. Uppfyller de senaste GHS-normerna för märkning av kemikalier. Snabb utskriftshastighet på upp till 91,7 m
Denna produkt har utgått ur sortimentet

EPSON ColorWorks C831 Färg-etikettskrivare

Epsons ColorWorks C831 (GP-C831) är en Micro Piezo bläckstråleskrivare med företagskapacitet som är idealisk för GHS-etiketter i storformat för märkning av dunkar och kemikalier.

Till skillnad från matrisskrivare kan den mångsidiga C831 skriva ut avancerade streckkoder, skarp text och foton och den kan användas med en mängd utskriftsmaterial, såsom glättat papper och etiketter. Oavsett vilket utskriftsmaterial som används ger Epsons DURABrite Ultra-bläck hållbara utskrifter som tål vatten och överstrykningspennor och inte bleks.C831 har en tålig konstruktion och har utformats för att ge utskrifter med stora volymer och hög prestanda i upp till fem år. Patenterad Epson-teknik skyddar skrivhuvudena från damm, så att C831 är lämplig i krävande miljöer.C831 hjälper till att förbättra effektiviteten genom att skriva ut upp till 19,7 sidor per minut i superutkastläge och den rensar pappersstopp på några sekunder genom att automatiskt frigöra papperet om ett fel uppstår. Detta kompletteras med en manuell tryckknapp för att frigöra papperet.C831 har parallell-, USB- och LAN 100/10BASE-gränssnitt som standard för att förenkla integreringen.

Viktiga funktioner

Etikettskrivare
Idealisk för stora etiketter, t.ex. för märkning av dunkar och kemikalier
BS5609-certifierad
Uppfyller de senaste GHS-normerna för märkning av kemikalier.
Snabb
utskriftshastighet på upp till 91,7 mm/sek.
Pålitlig
Utvecklad för att ge fem år (600 000 utskrifter) av högkvalitativ och problemfri utskrift.
Kostnadseffektivt
Separata bläckpatroner med hög kapacitet
  • ColorWorks C831 datablad PDF
  • Uppfyller de senaste GHS-normerna för märkning av kemikalier.