Epson TM-m30II-NT Lightning Ethernet USB ePOS Black

3 374,00 SEK
inkl.moms: 4 217,50 SEK
Rabatt
Artikelnummer: C31CJ95152
TM-M30II-NT är en mPOS-lösning som har utvecklats för butiker, små restauranger, barer, kaféer, delikatessbutiker och foodtrucks. Synkronisering och laddning via surfplattans anslutning, för att driva surfplattan och skriva ut data via en enda kabel, och nätverks-tethering som skapar en internetanslutning mellan skrivaren och surfplattan.
Produktvarianter
Startpaket

Epson TM-m30II-NT USB + Ethernet + NES + Lightningvideo youtube

TM-M30II-NT är en mPOS-lösning som har utvecklats för specialiserade affärer, butiker, små restauranger, barer, kaféer, delikatessbutiker och foodtrucks. Den omfattar synkronisering och laddning via surfplattans anslutning, för att driva surfplattan och skriva ut data via en enda kabel, och nätverks-tethering som skapar en internetanslutning mellan skrivaren och surfplattan.

Förbättrade anslutningsmöjligheter

Kringutrustning som exempelvis scanners, knappsatser och vågar kan anslutas direkt till TM-M30II-NT och överföra data till surfplattor som normalt inte har stöd för anslutningar till kringutrustning. Den har även förbättrade anslutningsmöjligheter (USB och Ethernet) samt intelligenta funktioner för Server Direct Print (SDP) och molnet (OMS). Nätverks-tethering tillhandahåller också en internetanslutning mellan skrivare och surfplatta via en kabel.

Lättanvänd

Epsons POS-kompetens har lett till oöverträffad konstruktionskvalitet och förbättrad funktionalitet. Alla komponenter har utvecklats för att göra produkten lättanvänd. TM-M30II-NT kan installeras horisontellt eller vertikalt, vilket ger större flexibilitet vid placering. Den är enkel att parkoppla med surfplattor och mobila enheter och LED-lampor visar status för Wi-Fi och Ethernet). Dessutom ger den flexibla papperspåfyllningen användare möjlighet att hantera TM-M30II-NT både uppifrån och framifrån.

Stilren kompakt design

TM-M30II-NT är baserad på en stilren, kompakt kubdesign som tar mycket lite plats. Den diskreta utformningen passar i de flesta miljöer utan problem. Finns i svart eller vitt.

Driftsäkerhet

TM-M30II-NT erbjuder många nya funktioner som har utformats för att göra transaktioner mer effektiva. De omfattar ökad utskriftshastighet (upp till 250 mm/s), en sensor som talar om när pappret håller på att ta slut, bättre mekanik, skrivarhuvud och automatisk skärare samt en avancerad papperssparande funktion med bland annat tillbakamatning av papper.

Viktiga funktioner

  • Förbättrade anslutningsmöjligheter: Två USB-A-portar, synkronisering och laddning samt nätverks-tethering
  • Klassisk design: Stilren, praktisk modell med rena linjer som tar liten plats
  • Snabb utskrift: Högre utskriftshastighet på 250 mm/s
  • Nätverks-tethering: Tillhandahåller en internetanslutning mellan skrivare och surfplatta via en kabel
  • Pålitlig: Epsons beprövade och tillförlitliga konstruktionskvalitet