Epson TM-T20II Kvittoskrivare, USB, Seriell (RS232)

Artikelnummer: C31CD52002
Prisvärda Epson TM-T20II är lätt att installera och underhålla och stöder alla befintliga operativsystem. Och med inbyggd strömsadapter och medföljande nätkabel, gränssnittskabel och konsol för väggmontage får du den kompletta POS-lösningen. Med kvittoutskrifter på 200 mm/s går kvittohanteringen snabbt och smidigt och minskar köer vid disken.
Startpaket
Denna produkt har utgått ur sortimentet
Epson TM-T20II USB, RS232, 8 dots/mm (203 dpi), cutter, black
Med den här ekonomiska och lättanvända termiska kvittoskrivaren kan du komma igång utan några besvär eftersom allt du behöver ingår i leveransen. Och Energy Star-certifiering innebär minskat fotavtryck av koldioxid, så detta är ett miljövänligare val.
 
Prisvärda TM-T20II är lätt att installera och underhålla och stöder alla befintliga operativsystem. Och med inbyggd växelströmsadapter och medföljande nätkabel, gränssnittskabel och konsol för väggmontage får du den kompletta POS-lösningen direkt i förpackningen.
 
Detta är en idealisk kombination av hög kvalitet och tillförlitlighet till överkomligt pris, som passar perfekt i alla detaljhandelsmiljöer.
 
Den pålitliga enheten skriver ut 200 mm per sekund, vilket betyder att utskriften görs snabbt utan krångel eller fördröjning.
 
Produkten uppfyller de strikta riktlinjerna för ENERGY STAR®, och Epson är ett internationellt företag som värnar om miljön för framtida generationer genom att erbjuda ett sortiment av ENERGY STAR®-produkter. Produkten förbrukar betydligt mindre el, vilket sparar energi och pengar samt skonar miljön utan att ge avkall på kvaliteten.

Epson TM-T20 uppfyller kraven för ENERGY STAR® (ENERGY STAR® har blivit en internationell standard för energieffektiva konsumentprodukter. Elektronisk utrustning som bär märket ENERGY STAR® drar generellt 20-30% mindre sröm än vad som är rekommenderat av myndigheterna).

Strömadapter medföljer:
  • USB 2.0-anslutning
  • Seriell (RS232) anslutning
  • RJ11-anslutning för kassalåda
  • Inbyggd sax
  • Pappersbredd: 58/80 mm
  • Skrivhastighet: 200 mm/s
  • 2 års garanti
 
 
Produktens egenskaper
Mått (BxHxD) 140x146x199 mm
Vikt (exkl. kvittorulle) 1,7 kg
Interface och anslutningar Seriell (RS232) och USB
Stöd för operativsystem  
Utskriftshastighet 200 mm/s
Upplösning på utskrift 203 dpi
Utskriftsmetod Direkttermo (DT)
Utskriftsbredd
Bredd på kvittorulle 58 mm el. 80 mm
Max. diameter på kvittorulle 83 mm
Batteridriven Nej
Batterilivslängd  
Papperssax Ja
Display Nej
IP-klassning  
Kassalådskoppling Citizen, Epson
Teckenuppsättningar 95 Alphanumeric, 18 set International, 128 × 43 Graphic.
Streckkodssymbolologier UPC-A, UPC-E, JAN13 (EAN13), JAN8 (EAN), CODE39, ITF, CODABAR (NW-7), CODE93, CODE128, GS1-128, GS1 DataBar. Two-dimensional code: PDF417, QRCode, MaxiCode, 2D GS1 DataBar, Composite Symbology
Övrigt Papperssparfunktioner upp till 30%
 
 
pdf Läs produktblad  download Hämta drivrutiner   video Se filmklipp