Kvittoskrivare, LAN (ethernet), ePOS, Epson TM-T70-i

Artikelnummer: C31C637761
Startpaket
Denna produkt har utgått ur sortimentet

Epson TM-T70-i med LAN (ethernet) och stöd för ePOS

Epson TM-T70-i med LAN (ethernet) och stöd för ePOS
Termoskrivaren Epson TM-T70-i är med sin inbyggda webbserver en enkel XML-lösning för mobila enheter.

Med hjälp av den innovativa ePOS-utskriftsteknologin läser den alla klassiska XML-kommandon från alla vanliga HTML5-kompatibla webbläsare, så som Firefox, Internet Explorer, Safari, etc. Skicka beställningar för restaurangservering, hotell eller återförsäljning direkt från en internetuppkopplad tablet eller smartphone – och skrivaren skriver. Inga mellanliggande datorer behöver blandas in i processen, vilket sparar kostnader för både hårdvara och infrastruktur.

Med TM-T70-i kontrollerar du också kassalådan och andra skrivare, t.ex. för att dokumentera nya beställningar som mottagits till köket. Skrivaren sköts helt från framsidan, och är således perfekt för montering under bänkar eller bardiskar, vilket sparar dyrbart utrymme på ovansidan.

Till och med insättning av kvittorullar kräver bara en enda handrörelse på enhetens framsida: sätt in rullen och kör. TM-T70-i skriver ut 80 mm breda, knivskarpa kvitton med en hastighet på 170 mm/sekund.

Intelligent printer med integrerad web server
Skriver enkelt kvitton från weben via XML
Kommunikation genom mobila enheter och vilken HTML5 kapabel webläsare som helst
Plattformsoberoende och drivrutinslös drift
Snabb kvittoutskrift i gråskala med 300 mm/sek.

Epson TM-T70-i är en enkel och elegant utskriftslösning som inte kräver drivrutiner. TM-T70-i, som fungerar perfekt med handdatorer eller mobiltelefoner, är lätt att använda och underhålla och skriver ut från alla enheter som använder en HTML5-kompatibel webbläsare. Stänkskyddade TM-T70-i pappersladdas och styrs dessutom framifrån, vilket gör den perfekt för placering under kassadiskar.

Användarvänlighet
Epson TM-T70-i erbjuder enkel och bekväm kvittoutskrift direkt från handdatorer och andra mobila enheter utan behov av drivrutiner. En LAN- eller WLAN-anslutning är allt du behöver. Faktum är att TM-T70-i kan skriva ut från alla enheter som använder en vanlig webbläsare.

Intelligent funktionalitet

Med hjälp av ePOS-Print, en unik inbyggd intelligens, kan TM-T70-i ta emot XML-kommandon från webbprogram och kommunicera direkt med webbläsare som har stöd för HTML5, såsom Safari®, Chrome™, Internet Explorer® och standardwebbläsaren i Android. Därmed är TM-T70-i perfekt för restauranger, hotell och barer där handdatorer eller mobiltelefoner används för beställning. Dessutom kan användarna skifta mellan program utan att ändra skrivarinställningar och konfigurera skrivaren från mobila enheter.

Styr anslutna enheter
Tack vare ePOS-Prints förmåga att känna igen alla större ESC-/POS-funktioner som skickas som XML-kommandon kan TM-T70-i styra kassalådor och ytterligare skrivare med ett trådat eller trådlöst USB-gränssnitt, t.ex. köksskrivare för beställningar.

Tillförlitlig och lättskött

TM-T70-i är perfekt för företag som behöver ett stabilt system som är kostnadseffektivt att införa och sköta. Underhåll och felsökning är enkelt när inga drivrutiner behöver uppdateras och ingen permanent anslutning till en PC eller server behövs. Färre apparater innebär dessutom lägre strömförbrukning, vilket är både billigare för dig och bättre för miljön.

Bekväm placering

TM-T70-i är stänkskyddad samt laddas med papper och styrs framifrån, vilket gör den perfekt för placering under kassadiskar.

pdf Läs mer  film  

Mått (BxHxD)    125x114x194 mm
Vikt    1,8 kg
Utskriftsmetod    Direkttermo (DT)
Batteridriven    Nej
Tillåten bredd på kvittorullen    80 mm
Max. diameter på kvittorullen    83 mm
Interface och anslutningar    LAN (ethernet)
Display    Nej
Papperssax    Partiell sax*
Utskriftshastighet    170 mm/s
Upplösning på utskriften    180 dpi
Övrigt    * = Partiell sax innebär att kvittot enbart klipps av till den yttersta kanten, för att förhindra att kvittot faller av skrivaren.

Färg: Mörkgrå (vit färg har utgått).