Epson TM-T70II -DT, USB, RS232, Ethernet, Kvittoskrivare

Artikelnummer: C31CD51222
Integrerad terminalhubb
En termisk kvittoskrivare med inbyggd styrenhet som ger smidig anslutning till annan butiksutrustning och tjänster.
Startpaket
Denna produkt har utgått ur sortimentet

EPSON TM-T70II-DT USB, RS232, Ethernet, Kvittoskrivare

Spara pengar och utrymme i din butik med denna integrerade terminalhubb och butiksskrivare. TM-T70II-DT är den perfekta lösningen för handlare som vill öka kundnöjdheten och finna besparingar för egen del.

Förenkla arbetet 
TM-T70II-DT är en integrerad terminalhubb och termisk kvittoskrivare som bygger på ePOS-tekniken. Det här är den första produkten på marknaden som kombinerar en webbaserad butiksskrivare med terminalhubbskapacitet, flexibelt stöd för applikationer för webb och tunna klienter samt fjärr- och centralstyrd konfiguration och administration. Att använda mobila enheter har blivit enkelt eftersom varje mobil enhet kommunicerar med skrivaren via en webbläsare. Konfiguration, administration och hantering av lokala enheter kan även det göras med fjärrstyrning. 

Minska kostnaderna
Du sparar tid med snabba utskrifter på upp till 250 mm/s och du sparar utrymme eftersom alla åtgärder utförs på skrivarens framsida. En enda enhet med integrerad skrivare, processor och hårddisk drar också betydligt mindre ström än traditionella system. 

Tillförlitlig och flexibel
Butiksprogrammen och databaserna har tagits fram och byggts av Epson. De kan säkerhetskopieras med TM-T70II-DT:s lokala lagringslösning, vilket betyder att om nätverket krånglar så kan försäljningen ändå fortsätta. Lokal butiksutrustning kan anslutas till såväl molnbaserade som lokala applikationer. Oavsett var applikationen befinner sig fysiskt kan du få maximal tillförlitlighet och flexibilitet med ett system som alltid fungerar.

Elegant, kompakt design
TM-T70II-DT finns tillgänglig i vitt eller svart för att matcha de senaste trenderna inom butiksinredning och mobila enheter, i en snygg kompakt design som sparar värdefull yta på butiksdisken.

pdf Läs mer