Felanmälan / Garantiansökan

Artikelnummer: 4356-888
Avser endast produkter som inte fungerar vid leverans (inom 5 dagar efter att ordern skickades och/eller enligt överenskommelse vid senare tillfälle). OBS! felanmälan behöver inte göras om man valt till utbytesservice till produkten vid köpet.
(Kostnad på lägst 395kr tillkommer om felet beror på handhavande eller om produkten är felfri)
Produkt

Serie_nr

Felbeskrivning

Fraktalternativ

Avser endast produkter som inte fungerar vid leverans (inom 5 dagar efter att ordern skickades eller enligt överenskommelse). OBS! felanmälan behöver inte göras om man valt till utbytesservice till produkten vid köpet. Om anmälan avser en äldre produkt som slutat fungera ska istället en felsökning beställas på den här länken.

Procedur:
Välj tillval längst ner, lägg denna vara i kundvagnen och slutför en beställning.
Vid korrekt lagd beställning avgörs huruvida produkten skall skickas.
När varor skall skickas, kommer ett RMA-nummer (Return Material Authorization) samt information om tillvägagånssätt meddelas kunden.
Inga varor får skickas utan giltigt RMA-nummer.
Frakt
alternativ 
Tur & Returfrakt Ni kommer få en fraktetikett skickad till er i samband med RMA-nummer, ni behöver då endast sätta den utanpå ert paket och gå till närmsta postkontor eller ringa och be om upphämtning av postnord.
Returfrakt Ni står själva för frakten till oss i enlighet med den information som delges er vid mottagande av RMA-nummer.
Egen frakt Ni skickar in produkten med ert fraktbolag uppmärkt med giltigt RMA-nummer. OBS! vi hämtar aldrig ut några paket så det måste skickas med företagspaket direkt till oss.
   
Garantivillkor  
Produkt Vilken produkt felanmälningen gäller
Serie_nr används för att bekräfta att varan är såld av oss samt eventuell giltig garantitid.
Felbeskrivning Ange en kortfattad felbeskrivning, dock mer än enbart "Fungerar inte".