Grundstolpe för VESA-fäste, 75×75 eller 100×100 mm, 300 mm hög, SpacePole

1 194,00 SEK
inkl.moms: 1 492,50 SEK
Rabatt
Artikelnummer: ORI001
Aningen högre grundstolpe för SpacePole-systemet, för montering av olika bildskärmar, pekdatorer, eller surfplattor med VESA-fäste. Kan kompletteras med DuraTilt-fäste för lämplig fästplatta. Kablage kan behändligt dras genom röret.

SpacePole grundstolpe för bildskärmar, surfplattor, mm.
Grundstolpe för SpacePole-systemet.

I SpacePole-systemet är grundstolpar huvuddelen som man använder för att bygga ut resten av sitt stativ. Grundstolpar kompletteras med lämplig fästplatta och stativarmar för den betalterminal som du har.

Denna grundstolpe har utrymme för två stativarmar eller 4 av de mindre stativarmarna för VESA (t.ex. art.nr ORI014). Om ni vill ha ett DuraTilt-fäste på denna stolpe så kan ni använda 1 stativarm istället för 2. VESA-fäste för mindre, lättare skärmar upp till 15 kg, med måttet 75×75 eller 100×100 mm.

SpacePole – perfekt underlättning i din kassamiljö!
SpacePole-stolparna och tillhörande delar är tillverkade i robust metall i svart pulverlack. Anvisningar för montering, skruvar, insexnyckel med mera ingår i varje kit.

Kan skruvas fast på disk eller fästas med klisttering för stabilt fäste på ytor där skruvning inte är ett alternativ, såsom glasdisk, marmor osv.

Höjd                  300
Rördiameter     45
DuraTilt-fäste   Nej
Material           Metall
Färg                Svart