Grundstolpe i metall med DuraTilt-fäste, 260 mm hög, SpacePole

742,00 SEK
inkl.moms: 927,50 SEK
Rabatt
Artikelnummer: ORI0311260
Enkel grundstolpe för SpacePole-systemet för montering av olika fästplattor, 260 mm hög med inbyggt DuraTilt-fäste. Kompletteras med lämplig fästplatta ur SpacePole-sortimentet. Levereras med skruvar för stabil montering på disk. Kablage kan behändligt dras genom röret.

Channel Partner

SpacePole Dura Tilt 260mm i metall för SpacePole
Grundstolpe i metall med DuraTilt-fäste för SpacePole-systemet.

I SpacePole-systemet är grundstolpar huvuddelen som man använder för att bygga ut resten av sitt stativ. Grundstolpar kompletteras med lämplig fästplatta för den betalterminal eller fästplattor så finns.

Denna grundstolpe kommer med 1 DuraTilt-fäste som standard,

SpacePole – underlättar din kassamiljö!
SpacePole-stolparna och tillhörande delar är tillverkade i robust metall i svart pulverlack. Anvisningar för montering, skruvar, insexnyckel med mera ingår i varje kit.

Kan skruvas fast på disk eller fästas med klisttering för stabilt fäste på ytor där skruvning inte är ett alternativ, såsom glasdisk, marmor osv.
Hur vet jag vad som passar?
För att göra det så enkelt som möjligt för dig att veta vad som passar så har vi sorterat fästplattor, stativarmar och grundstolpar och listat dem som relaterade artiklar under varje artikel.

Därför kan du enkelt hitta de relaterade artiklarna under varje produkt och veta att de är kompatibla med den produkt du tittar på.


Höjd    260
Rördiameter    38
DuraTilt-fäste    Ja
Material    Metall
Färg    Svart