Tillgänglighet Arm stativ med utfällbar arm, 200 mm högt, DuraTilt-fäste, SpacePole

2 107,00 kr
Pris inkl.moms: 2 633,75 kr
Rabatt
Artikelnummer: ORI053
Tillgänglighet Arm grundstolpe för SpacePole-systemet, för montering av olika betalterminaler. Denna grundstolpe har vid behov utrymme för ett fåtal stativarmar med VESA-fästen. Kompletteras med lämplig fästplatta ur SpacePole-sortimentet. Kablage kan behändligt dras genom röret.
Val av platta

Grundstolpe med Tillgänglighet Arm, utfällbar arm
200 mm hög grundstolpe för SpacePole-systemet, med ut utfällbar arm.

I SpacePole-systemet är grundstolpar huvuddelen som man använder för att bygga ut resten av sitt stativ. Grundstolpar kompletteras med lämplig fästplatta och stativarmar för den betalterminal som du har.

Denna grundstolpe har vid behov utrymme för ett fåtal stativarmar med VESA-fästen.
SpacePole – perfekt underlättning i din kassamiljö!
SpacePole-stolparna och tillhörande delar är tillverkade i robust metall i svart pulverlack. Anvisningar för montering, skruvar, insexnyckel med mera ingår i varje kit.

Kan skruvas fast på disk eller fästas med klisttering för stabilt fäste på ytor där skruvning inte är ett alternativ, såsom glasdisk, marmor osv.
Hur vet jag vad som passar?
För att göra det så enkelt som möjligt för dig att veta vad som passar så har vi sorterat fästplattor, stativarmar och grundstolpar och listat dem som relaterade artiklar under varje artikel.

Därför kan du enkelt hitta de relaterade artiklarna under varje produkt och veta att de är kompatibla med den produkt du tittar på.