Hyr Kontokortsterminal

Hyra Trådlös 495kr/mån
Hyra Trådlös 495kr/mån

Ta betalt vid kassan, eller överallt. Säkra och enkla kortterminaler med hög driftsäkerhet. Passar dig som redan har ett kortinlösenavtal och behöver en ny Trådlös terminal till din butik, restaurang eller café.

Hyra stationär terminal 295kr/mån
Hyra stationär terminal 295kr/mån

Ta betalt vid kassan, eller överallt. Säkra och enkla kortterminaler med hög driftsäkerhet. Passar dig som redan har ett kortinlösenavtal och behöver en ny stationär terminal till din butik, restaurang eller café.

FLEX
FLEX

Westint 8006 är en betalkortsterminal som är utvecklad för att integreras med ett kassasystem. De belopp som slås in i kassan överförs automatiskt till betalterminalen. Kvitton skrivs ut från kassasystemet. Detta snabbar upp betalningarna avsevärt och minskar köer.Westint 8006 är gjord för höga transaktionsvolymer, och med sin robusta design har den en lång livslängd.

Ingenico IWL250 3G
Ingenico IWL250 3G

Behöver du en portabel Mobil kortterminal till din verksamhet så är Nets iWL250 en enkel enhet med alla funktioner en kortterminal behöver, och med bra batteritid. Du kanske vill slippa sladdar eller som restaurang ha möjlighet att ta kortterminalen till kunden. iWL250 stödjer kontaktfri NFC, chip, och magnetremsa, och har en högupplöst färgskärm för enkel navigering och användning.

Ingenico ICT250
Ingenico ICT250

iCT250E är en mångsidig kortterminal för både betalkort, kreditkort och förbetalda kort. Betalterminalen stöder kontaktfri NFC-inläsning samt magnetremsa och chip. Terminalen har en tydlig färgskärm och belysta knappar. iCT250E kan integreras med kassasystemet. Alternativt går även kortterminalen att använda fristående från kassasystem.

Ingenico IPP350 NFC Bredband
Ingenico IPP350 NFC Bredband

Nets iPP350 är en betalkortsterminal som är utvecklad för att integreras med ett kassasystem. De belopp som slås in i kassan överförs automatiskt till betalterminalen. Kvitton skrivs ut från kassasystemet. Detta snabbar upp betalningarna avsevärt och minskar köer. iPP350 är gjord för höga transaktionsvolymer, och med sin robusta design har den en lång livslängd.