Hyr Kortterminal

Funktioner:
Snabb & driftsäker
Snabba och pålitliga kontaktlösa betalningar

Klarar chipkortstransaktioner (EMV)
Uppfyller alla säkerhets- och marknadskrav (PCI)
Tydlig färgskärm
Robust och driftsäker hårdvara


Dessa terminal kräver ett inlösenavtal
För att kunna använda dessa kortterminaler så behöver du ett inlösenavtal. Inlösenavtalet är ett avtal med din bank, att pengarna skall betalas in på ert konto efter varje arbetsdag. Om du inte har något inlösenavtal så är du mer än välkommen att fylla i formuläret
Jag vill ha ett inlösenavtal med VISA & Mastercard för att få ett fördelaktigt inlösenavtal med låga transaktionsavgifter. Om ni redan har ett inlösenavtal sedan tidigare, så är ni välkomna att skriva in ert redovisningsnummer (ibland kallat inlösennummer) och MCC-kod i meddelanderutan när ni lägger er beställning i vår webbshop.

Dessa kortterminaler hyrs via Nets
Kortterminalen hyr du under 36 månader till priset 374 kr i månaden. En startavgift på 495 kr tillkommer vid första räkningen för att betala för anpassning och frakt av terminalen. Utöver detta tillkommer transaktionskostnaden, som avgörs av ditt inlösenavtal. Om du inte har ett inlösenavtal sedan tidigare så är du välkommen att ringa oss så hjälper vi er ta fram ett fördelaktigt inlösenavtal som du kan använda med denna terminal.

Vill du ha extra support via e-post och telefon under kvällar och helger, samt drullegaranti tillkommer 45 kr i månaden. Detta väljer du när du blir kontaktad utav en av våra representanter.