369 kr i månaden Kortterminal, Fristående eller integrerad, Färgskärm, LAN/USB/Seriell,Westint T103

Artikelnummer: FLEX11
Denna produkt har utgått p.g.a. att leverantören inte uppfyller våra kvalitetskrav för support och utbytesservice.
Klicka här för att gå till terminaler som uppfyller kvalitetskraven
Redovisnings_nr

Inlösande_bank

Denna produkt har utgått ur sortimentet

Ta betalt vid kassan, eller överallt.

Säkra och enkla kortterminaler. Passar dig som redan har ett kortinlösenavtal och behöver en ny stationär terminal till din butik, restaurang eller café.

Stationär:

Med en stationär kortterminal tar du betalt vid din kassaapparat.
Tack vare anslutningen till internet får du en snabb hantering av dina transaktioner.


                                                Denna terminal kräver ett inlösenavtal
För att kunna använda denna kortterminal så behöver du ett inlösenavtal. Inlösenavtalet är ett avtal med din bank, att pengarna skall betalas in på ert konto efter varje arbetsdag. Om du inte har något inlösenavtal så är du mer än välkommen att fylla i formuläret
Jag vill ha ett inlösenavtal med VISA & Mastercard för att få ett fördelaktigt inlösenavtal med låga transaktionsavgifter. Om ni redan har ett inlösenavtal sedan tidigare, så är ni välkomna att skriva in ert redovisningsnummer (ibland kallat inlösennummer) och MCC-kod i meddelanderutan när ni lägger er beställning i vår webbshop.
Denna kortterminal hyr du via Wasakredit
Kortterminalen hyr du under 36 månader till priset 369 kr i månaden. En startavgift på 495 kr tillkommer vid första fakturan för programmering och frakt av kortterminalen.

Oavsett om du har en liten eller något större butik, en tät ström av kunder eller bara några stycken per dag så vill du kunna erbjuda dem bästa möjliga service. Westint T103 kommer att leva upp till dina förväntningar.


Westint T103 är en av de terminaler som är förberedd för kontaktlösa betalningar (NFC).

Dessutom är den utrustad med extra stabil nätverksuppkoppling för säkra och snabbare transaktioner samt med en inbyggd skrivare. Westint T103 är en allt-i-ett-lösning för dig som vill ha ut det mesta av din betalningsterminal.