573 kr i månaden Trådlös kontokortsterminal Fristående, Batteridriven, Wifi/GPRS/3G,Westint T103P

Artikelnummer: FLEX12
Denna produkt har utgått p.g.a. att leverantören inte uppfyller våra kvalitetskrav för support och utbytesservice.
Klicka här för att gå till terminaler som uppfyller kvalitetskraven
Redovisnings_nr

Inlösande_bank

Denna produkt har utgått ur sortimentet

Ta betalt vid kassan, eller överallt.

Säkra och enkla kortterminaler. Passar dig som redan har ett kortinlösenavtal och behöver en ny Trådlös terminal till din butik, restaurang eller café.

Trådlös:

Med en trådlös kortterminal tar du betalt var du vill i din lokal.                                                                                             Terminalen skriver ut kvittot på plats, perfekt för alla mobila verksamheter!

Westint 3G/Wifi           
                          
Denna terminal kräver ett inlösenavtal

För att kunna använda denna kortterminal så behöver du ett inlösenavtal. Inlösenavtalet är ett avtal med din bank, att pengarna skall betalas in på ert konto efter varje arbetsdag. Om du inte har något inlösenavtal så är du mer än välkommen att fylla i formuläret
Jag vill ha ett inlösenavtal med VISA & Mastercard för att få ett fördelaktigt inlösenavtal med låga transaktionsavgifter. Om ni redan har ett inlösenavtal sedan tidigare, så är ni välkomna att skriva in ert redovisningsnummer (ibland kallat inlösennummer) och MCC-kod i meddelanderutan när ni lägger er beställning i vår webbshop.
Denna kortterminal hyr du via Nets
Kortterminalen hyr du under 36 månader till priset 573 kr i månaden. En startavgift på 495 kr tillkommer vid första räkningen för att betala för anpassning och frakt av terminalen. Utöver detta tillkommer transaktionskostnaden, som avgörs av ditt inlösenavtal. 

Oavsett om du har en liten eller något större butik, en tät ström av kunder eller bara några stycken per dag så vill du kunna erbjuda dem bästa möjliga service.
 Westint T103P är en av de terminaler som är förberedd för kontaktlösa betalningar (NFC).
Dessutom är den utrustad med en inbyggd skrivare.