10-15% rabatt på nets listpris Betalterminal integrerad med kassasystemet, Färgskärm, iPP350

Artikelnummer: TP10005
Nets iPP350 är en betalkortsterminal som är utvecklad för att integreras med ett kassasystem. De belopp som slås in i kassan överförs automatiskt till betalterminalen. Kvitton skrivs ut från kassasystemet. Detta snabbar upp betalningarna avsevärt och minskar köer. iPP350 är gjord för höga transaktionsvolymer, och med sin robusta design har den en lång livslängd.
Redovisnings_nr

Inlösande_bank

Denna produkt har utgått ur sortimentet

Kortterminal för integration, Färgskärm – Nets iPP350
Nets iPP350 är en betalkortsterminal som är utvecklad för att integreras med ett kassasystem. Detta innebär att betalterminalen är kopplad direkt till kassan eller kassasystemet, och att de belopp som slås in i kassan automatiskt överförs till betalterminalen. Kvitton skrivs ut direkt från kassasystemet. Detta snabbar upp betalningarna avsevärt och minskar köer.

iPP350 är gjord för höga transaktionsvolymer, och med sin robusta design har den en lång livslängd.

    Funktioner:
Snabb & driftsäker
Snabba och pålitliga kontaktlösa betalningar

Klarar chipkortstransaktioner (EMV)
Uppfyller alla säkerhets- och marknadskrav (PCI)
Tydlig färgskärm
Robust och driftsäker hårdvara


Denna terminal kräver ett inlösenavtal
För att kunna använda denna kortterminal så behöver du ett inlösenavtal. Inlösenavtalet är ett avtal med din bank, att pengarna skall betalas in på ert konto efter varje arbetsdag. Om du inte har något inlösenavtal så är du mer än välkommen att fylla i formuläret
Jag vill ha ett inlösenavtal med VISA & Mastercard för att få ett fördelaktigt inlösenavtal med låga transaktionsavgifter. Om ni redan har ett inlösenavtal sedan tidigare, så är ni välkomna att skriva in ert redovisningsnummer (ibland kallat inlösennummer) och MCC-kod i meddelanderutan när ni lägger er beställning i vår webbshop.

Denna kortterminal hyr du via Nets
Kortterminalen hyr du under 36 månader till priset 374 kr i månaden. En startavgift på 495 kr tillkommer vid första räkningen för att betala för anpassning och frakt av terminalen. Utöver detta tillkommer transaktionskostnaden, som avgörs av ditt inlösenavtal. Om du inte har ett inlösenavtal sedan tidigare så är du välkommen att ringa oss så hjälper vi er ta fram ett fördelaktigt inlösenavtal som du kan använda med denna terminal.

Vill du ha extra support via e-post och telefon under kvällar och helger, samt drullegaranti tillkommer 45 kr i månaden. Detta väljer du när du blir kontaktad utav en av våra representanter.

Så beställer du kortterminalen
Klicka på "Köp" ovan för att lägga kortterminalen i kundvagnen
Gå till kassan och genomför en beställning som vanligt, så att du får din orderbekräftelse
Vi kontaktar dig via telefon och går igenom hyresavtalet för kortterminalen

spacepole stativ
Vridbart Stativ (tillval)

pdf

 

 

 

Mått (BxHxD) 83x40x168 mm
Vikt 227 g
Kommunikation Via kassasystemet
Inläsning Magnetremsa / Chip
Skärm Färgdisplay (TFT) QVG 2.7" (320 x 240). 4096 färger.
Processor 450 MIPS ARM 9-processor
Minne 16 MB RAM, 128 MB Flash
Miljö 5-45°C